Boretti

Boretti BKVD179 inbouw koelkast

Korte beschrijving

Fraaie inbouw koelkast uitgevoerd in een hoogte van 178 cm. en voorzien van een deur-op-deur bevestigingssysteem. Daarmee is deze inbouw koelkast de enige BORETTI met deze bevestigingstechniek.
Lees verder

Inbouw koelkast nis ± 178 cm, deur-op-deur

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1770 x 540 x 550 mm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Deze koelkast "gekozen" omdat alle andere kasten niet pasten als vervanger van de vorige (veranderde maatvoering). In de praktijk blijkt echter, dat de indeling erg praktisch is omdat o.a. (...)

M. kok

Bekijk reviews
Fraaie inbouw koelkast uitgevoerd in een hoogte van 178 cm. en voorzien van een deur-op-deur bevestigingssysteem. Daarmee is deze inbouw koelkast de enige BORETTI met deze bevestigingstechniek.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

Fraaie inbouw koelkast uitgevoerd in een hoogte van 178 cm. en voorzien van een deur-op-deur bevestigingssysteem. Daarmee is deze inbouw koelkast de enige BORETTI met deze bevestigingstechniek.

De Boretti BKVD179 beschikt over een energieklasse A+ label en is voorzien van 189 liter koelruimte en 63 liter vries.


Productinfo van fabrikant

Boretti BKVD179 inbouw koelkast
Uitgevoerd met vriesvak
Nishoogte 179 cm
Netto inhoud koelgedeelte 189 liter
Deur-op-deur bevestiging
Energieklasse A+- Netto inhoud koelkast: 189 liter
- Netto inhoud vriesgedeelte: 63 liter
- 2 transparante bakken + 1 klep
- 4-sterren vriesgedeelte
- Energieklasse A+
- Energieverbruik: 275 kWh/jaar
- Deur-op-deur montage
- Deur rechts- of linksdraaiend
- Automatische ontdooiing
- In hoogte verstelbare hardglazen plateaus
- Aansluitwaarde: 140 W
- Klimaatklasse N

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1770 x 540 x 550 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
1770-1790 x 560 x 550 mm
EAN
8715775109422
Merk
Boretti
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Deur-op-deur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
189,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
63,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 178 cm
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI koelkast inbouw BKVD179. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit
Totaal
Design / vorm

Goede indeling, klein minpuntje ...

Deze koelkast "gekozen" omdat alle andere kasten niet pasten als vervanger van de vorige (veranderde maatvoering).
In de praktijk blijkt echter, dat de indeling erg praktisch is omdat o.a. melkpakken gemakkelijk rechtop kunnen staan op de plateaus en dus niet alleen in de deur.
Wat dit betreft overtreft hij onze verwachtingen.

Helaas ook een klein minpuntje; Bij het uitnemen van een frisdrankfles uit de deur schoot ook de plastic flessen- houder los en viel op de grond (licht beschadigd). Dus zaak om goed op te letten of de houders goed in de nokken vallen.
Bij de inbouw wordt een kunststof afdichtstrip gebruikt naast de kast; deze heb ik tot 2x toe moeten vastlijmen omdat hij los kwam. De vriesafdelingn heeft 2 laden en een vak met klep waarachter 3! broden passen.

Beoordeeld door op 1 juli 2013

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc