Boretti

Boretti BIKW40 inductie kookplaat

Korte beschrijving

40 cm. brede inbouw inductie wok uitgevoerd met tiptoets bediening en voorzien van een vermogen van 2300 Watt (met Boosterstand zelfs tot 3000 Watt instelbaar).
Lees verder

Inbouw 1-pits inductie kookplaat

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
1-pits
Breedte kookplaat (cm)
40,00
Bekijk specificaties
40 cm. brede inbouw inductie wok uitgevoerd met tiptoets bediening en voorzien van een vermogen van 2300 Watt (met Boosterstand zelfs tot 3000 Watt instelbaar).
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

40 cm. brede inbouw inductie wok uitgevoerd met tiptoets bediening en voorzien van een vermogen van 2300 Watt (met Boosterstand zelfs tot 3000 Watt instelbaar).

De Boretti BIKW40 heeft een kuiltje in het midden waardoor de ronde wok zeer stabiel geplaatst kan worden. Tevens biedt deze constructie optimale verwarming van uw wok omdat niet alleen het onderste deel maar ook een deel van de zijkanten direct verwarmd wordt.

De BIKW40 is perfect te combineren met de overige domino kookplaten van Boretti.


Productinfo van fabrikant

Boretti BIKW40 domino inductie wok
Inductie wok
40 cm. breed- Zone doorsnede 314 mm / 2300 W (3000 W in boosterstand)
- Kinderslot
- Timer functie
- Restwarmteindicatie
- Tiptoetsbediening
- Aansluitwaarde 3000 W
- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

LET OP:
Overstek voorzijde 2 cm
Domino's zijn niet koppelbaar!

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
1-pits
Breedte kookplaat (cm)
40,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715775096715
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
125 x 400 x 520 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
125 x 370 x 490 mm

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat inductie wok BIKW40. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc