Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BIK38

inbouw 2-pits inductie kookplaat

Korte beschrijving

Lees verder

2-pits inductie kookplaat uitgevoerd met tiptoests bediening en voorzien van restwarmte indicatie per zone. De Boretti BIK38 heeft een timer functie per zone en uitgevoerd met kinderslot.

De BIK38 is perfect te combineren met de overige domino kookplaten van Boretti.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BIK38 domino inductie kookplaat
2-pits inductie
Tiptoets bediening- Zone voor ø 160 mm / 1100 W (1400 W in boosterstand)
- Zone achter ø 200 mm / 2300 W (3000 W in boosterstand)
- Kinderslot
- Timer functie per zone
- Restwarmteindicatie per zone
- Tiptoetsbediening
- Aansluitwaarde 3,7 kW

- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

LET OP:
Overstek voorzijde 2 cm
Domino's zijn niet koppelbaar!

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
38,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8715775096692
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening, Zoneloze inductie
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,70
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
52 x 380 x 520 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
52 x 330 x 490 mm

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat inductie BIK38. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
Hoeveel fasen behoeft deze kookplaat ?
1
De BIK38 kan gewoon op een enkelvoudig stopcontact aangesloten worden. Deze domino kookplaat heeft 2-zones en zal daardoor altijd binnen de 3600 Watt (aansluitwaarde van 1-fase) blijven.
Stel uw eigen vraag