Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti BGGWN38

inbouw 1-pits gas kookplaat

Korte beschrijving

Lees verder

38 cm. brede inbouw kookplaat uitgevoerd met een 5,5 kW sterke Dual Fuel wokbrander welke geplaatst is op een vitro keramische glasplaat.

Bij de dual fuel wokbrander op de Boretti BGGWN38 kunt u de binnenste en buitenste ring apart van elkaar laten branden waardoor u deze kookplaat zowel op zeer hoog vermogen als op zeer laag vermogen (sudderen) kan laten branden.

De BGGW-38 is perfect te combineren met de overige domino kookplaten van Boretti.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti BGGWN38 domino kookplaat
Wokbrander
Zwarte vitro-keramische glasplaat- Vitro-keramisch glas (slijt en krasvast)
- Dual Fuel wokbrander 5,5 kW
- Gietijzeren pandrager
- Thermokoppelbeveiliging
- Automatische vonkontsteking
- Ook leverbaar in flessengasuitvoering.

- Wordt geleverd met aansluitsnoer zonder stekker

- Let op!
Overstek voorzijde 1 cm
Domino’s zijn niet koppelbaar

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
1-pits
Vermogen wokbrander (gas)
5,5 kW
Breedte kookplaat (cm)
38,00
Uitvoering
Gas op glas
EAN
8715775145222
Merk
Boretti
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Kan op butaan/propaan gas
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Voor flessengas dienen speciale sproeiers besteld en geinstalleerd te worden. Voor gebruik op het Belgische aardgas kan door ons een speciaal type van deze kookplaat besteld worden.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
60 x 380 x 520 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
60 x 330 x 490 mm

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI kookplaat wok BGGWN38. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag