Boneco H300 luchtbevochtiger

Levertijd: 2-4 werkdagen, mits op voorraad bij fabrikant
TIP: Chat, mail of bel voor actuele levertijd
389,00
OF
Gratis bezorging in Nederland

Korte beschrijving

Lees verder

Handig in gebruik, hoge prestaties en eenvoudig te reinigen - dit zijn kenmerken van de HYBRID H300. Het zorgt voor de ideale luchtvochtigheid binnen uw vier muren. Tegelijkertijd reinigt het innovatieve, geïntegreerde filter de kamerlucht en verlicht het ongemak voor mensen met allergieën. Dankzij een geïntegreerde sensor meet dit apparaat de luchtkwaliteit in realtime en past automatisch de verdamperuitgang aan. De HYBRID H300 zorgt voor echt welzijn in uw huis!

Bediening
Het apparaat kan direct met de bedieningsknop worden bediend en de BONECO-app is beschikbaar voor extra functies: stel gewoon de gewenste luchtvochtigheid in waarop u zich het beste voelt en de H300 zorgt voor de rest. Het maakt niet uit wat u wenst: hogere luchtvochtigheid in de koudere wintermaanden, zuivere lucht tijdens het pollenseizoen of beide - de H300 kan precies bieden wat u nodig hebt. Kies de gewenste modus in de app (Hybrid, Purifier, Humidifier) ​​en verbeter de luchtkwaliteit. Daarnaast zijn verschillende profielen beschikbaar om te selecteren: het SLEEP-profiel ondersteunt 's nachts een goede nachtrust en BABY creëert aangename omstandigheden terwijl uw kind droomt.

Zeer eenvoudig onderhoud
Behalve dat het apparaat gemakkelijk te bedienen was, dachten de ontwerpers er ook over om het gemakkelijk schoon te maken - de meeste onderdelen kunnen eenvoudig in de vaatwasser of wasmachine worden gedaan, waardoor u niet tijd hoeft te schrobben met de hand. Het sobere en moderne ontwerp van de H300 past in elke woonkamer of kantoor, en klanten waarderen zijn uitzonderlijke prestaties.


Belangrijkste voordelen op een rij:

3-in-1 hybride apparaat

3-in-1 hybride apparaat
Keuze om te werken als luchtbevochtiger, luchtreiniger of beide

Natuurlijke bevochtiging

Natuurlijke bevochtiging
Met een filter met hoge capaciteit om uw algehele welzijn te verbeteren

Eenvoudig te reinigen

Eenvoudig te reinigen
Ongelooflijk eenvoudig te reinigen doordat de componenten in de vaatwasser of met de hand gewassen kunnen wordenn.

Volledig te bedienen met een app

Volledig te bedienen met een app
BONECO-app biedt intuïtieve gebruikersbegeleiding en navigatie

Real-time meting

Real-time meting en controle van vochtigheid
Met een filter met hoge capaciteit om uw algehele welzijn te verbeteren

Info van fabrikant

Boneco H300 luchtbevochtiger

- Laag energieverbruik
- Automatische uitschakeling wanneer waterbasis leeg is (rode AUTO-LED)
- Handige bediening dankzij de directe vulling van de waterbasis
- Eenvoudig te bedienen met de bedieningsknop, zes prestatieniveaus voor individuele instellingen en vooraf ingestelde comfortmodus voor een optimale luchtvochtigheid
- Extra functies met de BONECO-app: vooraf gedefinieerde profielen (AUTO, SLEEP, BABY) met optimale relatieve vochtigheid, AAN / UIT-timer, kinderslot, herinnering voor filterverandering, directe toegang tot de BONECO online winkel
- Hoogwaardige componenten met een lange levensduur
- Geurcontainer voor het gebruik van etherische oliën

Specificaties

Kleur
Wit
EAN
7611408016833
Productcode fabrikant
46154
Merk
Boneco
Soort
luchtbevochtiger

Garantie

Bij aankoop van een BONECO luchtbevochtiger en luchtreiniger H300 ontvangt u 2 jaar volledige garantie op de het filter. Stuur gewoon uw apparaat naar onderstaand adres met vermelding van uw volledige adres, telefoon nummer en e-mailadres en een klachtomschrijving.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Wij kunnen u dan uitleg geven over het de service en garantie en u daarin ondersteunen. Het apparaat zal uiteindelijk door de monteurs van STT gerepareerd worden, maar dit kan binnen 24 tot 48 uur uitgevoerd worden.

Opsturen of direct laten repareren? U kunt langskomen bij de importeur voor directe service. Drie top engineers staan klaar om u direct te helpen. Neem echter contact op met de Technische dienst voor een afspraak om zeker te zijn dat u direct geholpen kan worden. Bel dus: 0320-237930. De service dienst is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres:
Wartelstraat 4
8223 EH Lelystad

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Video

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag