Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

Bauknecht MKV1118LH minikeuken

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht MKV1118LH is een 100 cm. brede minikeuken uitgevoerd met een rvs aanrechtblad waarop twee elektrische kookzones aan de rechter zijde en een spoelbak aan de linker zijde geplaatst zijn. Daaronder bevindt zich een koelkast en een opbergvak.

Koelkast
De koelkast heeft een inhoud van 144 liter en is voorzien van een geïntegreerd vriesvak (inhoud 16 liter). Het interieur van de koelkast is verder voorzien van draadroosters en diverse vakken in de binnendeur.

Aanrecht
Op het aanrecht zitten twee elektrische kookplaatjes gemonteerd. De kraan welke afgebeeld is op de foto wordt niet mee geleverd !

Deze kitchenette is ideaal voor studenten of in het bedrijf waar te weinig plaats is voor een volledige keuken. U heeft slechts water, een afvoer en een 230 Volt stopcontact (aparte groep) nodig om de Bauknecht MKV1118LH te kunnen aansluiten.

Ook beschikbaar is de minikeuken met spoelbak rechts (typenummer MKV1118)
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht MKV1118LH mini-keuken
Minor ktichenette
met koelkast, kookplaat en spoelbak linksKomfort
- Energieklasse A+
- Bruto inhoud totaal: 133 liter
- Totale netto inhoud 130 liter
- Mechanische temperatuurregeling

Koelgedeelte
- Automatische ontdooiing van het koelgedeelte
- Aantal groentebakken: 2
- 3 verstelbare deurvakken
- Zuivelcompartiment
- Bruto inhoud koelgedeelte: 117 liter
- Netto inhoud koelgedeelte: 114 liter

Vriesgedeelte
- Manuele ontdooiing van het vriesgedeelte
- Netto inhoud vriesgedeelte: 16 liter
- Invriescapaciteit: 2 kg/24 uur

Technische gegevens
- Energieverbruik per jaar 178 kWh
- Afmetingen (HxBxD): 91x100x60 cm
- Lengte aansluitkabel: 2,45 cm
- Aansluitwaarde: 110 W
- Zekering: 16 A
- Frequentie: 50 Hz
- Spanning: 220-240 V
- Geluidsniveau: 39 dBA
- Gewicht apparaat: 51 kg
- Gewicht verpakt apparaat: 57 kg
- Energieverbruik per dag: 0,49 kWh
- Deurscharnier rechts, niet omkeerbaar
- Voor gebruik in omgevingstemperatuur (°C): +16/+38 (N-ST)
- Aantal compressors: 1

Accessoires
- 1 ijsblokjesbakje

Specificaties

Kleur
Wit
Buitenmaten ( h x b x d )
910 x 1000 x 600 mm.
Productcode fabrikant
855048101010
Merk
Bauknecht
Soort
minikeuken
Energieklasse
Energieklasse A+

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT mini keuken MKV1118LH. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen: Registreer uw aankoop

Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Vraag:
Is de koelkast te vervangen
1
Ja, dit is mogelijk, maar bauknecht zelf biedt niet een 1-op-1 vervanger. U zal moeten kijken welke koelkast met dezelfde afmetingen wel zou passen. Ik denk de tafelmodel Etna van 49 cm. breed
Stel uw eigen vraag