Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Kitchenette

2 artikel(en)

Koelen, koken en spoelen in een kitchenette

Soms kan het praktisch zijn om in een compacte afmeting meerdere functies in te vullen. Een kitchenette is hier een interessant voorbeeld van. In een ruimte van slechts 1 meter breed biedt deze mini-keuken de mogelijkheid van spoelen, koken (2-pits), koelen en opbergen. Ideaal voor studenten of in het bedrijf waar te weinig plaats is voor een volledige keuken. Deze minikeuken is slechts een meter breed en zodoende zeer praktisch in gebruik op plaatsen waar u minder ruimte tot uw beschikking heeft. De bovenzijde van de kitchenette is uitgevoerd met een kookvlak van twee elektrische zones met daarnaast een spoelbak, keukenkraan en een wegzetvlak. Daaronder bevinden zich twee deuren: één geeft toegang tot een 48 cm. breed koelkastje, terwijl achter de ander de opbergruimte geplaatst is.

Whirlpool kitchenettes

Met diverse uitvoeringen heeft Whirlpool een interessant aanbod mini-keukens. Deze modellen zijn uitgevoerd in de kleur wit en leverbaar met koelen en koken links (en dan spoelen en opbergen rechts) of omgekeerd. Dus met koelen en koken rechts en spoelen en opbergen links.