Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht KRIF3141/A++

inbouw koelkast nis ± 140 cm, deur-op-deur

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht KRIF3141/A++ is een 140 cm. hoge inbouw koelkast uitgevoerd met een enkele deur met alleen koelruimte. De koelkast heeft een inhoud van 2400 liter netto en beschikt over een zuinig energieklasse A++ label.

Het interieur is uitgevoerd met leggers van veiligheidsglas welke eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn. Daarnaast heeft u onderin het koelgedeelte twee lades en bevinden zich in de binnendeur diverse vakken. Het koelgedeelte heeft verder een heldere interieur met LED verlichting en een ventilator. Hiermee wordt een gelijkmatige temperatuur over de volledige inhoud bereikt.

Het plaatsen van de Bauknecht KRIF3141/A++ is eenvoudig dankzij het SetmoQuick deur-op-deur systeem. Deze is eenvoudig en nauwkeurig te stellen zodat u de deuren weer in de lijn van uw keuken kunt terugplaatsen.

Info van fabrikant

Bauknecht KRIF3141/A++ inbouw koelkast
Nishoogte 140 cm.
Deur-op-deur bevestiging
Energieklasse A++- Hoogte 140 cm
- Energieklasse A++
- Pro Fresh technologie
- Hygiëne+-filter
- Digitaal display
- Optimale belichting van het koelgedeelte met LED
- Elektronische temperatuurregeling
- Energiebesparende vakantiemodus
- Multifunctionele deurindeling
- Netto inhoud koelgedeelte: 240 liter
- 4 legplateaus van veiligheidsglas (incl. afdekplaat groentebak)
- 2 groentelades
- Automatische ontdooiing van het koelgedeelte
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 1395 x 557 x 550 mm
- Aansluitwaarde: 120 Watt
- SoftClosing deursysteem
- Draairichting deuren verwisselbaar
- SetmoQuick deur-op-deurbevestiging
- Energieverbruik 107 kWh/jaar

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Met BioFresh vers zone
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1395 x 557 x 550 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1400 x 560-570 x 560 mm.
EAN
4011577107944
Productcode fabrikant
855016701000
Merk
Bauknecht
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Deur-op-deur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
240,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 140 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT koelkast inbouw KRIF3141/A++. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag