Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht KMT9145IXL

inbouw koffiemachine rvs

Specificaties

Kleur
Rvs
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 400 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 560 x 550 mm
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Het binnenwerk van deze machine is van een bekend Italiaans espressomachine merk. Je komt dit binnenwerk ook bij andere bekende merken van keukenapparatuur tegen maar dan is het apparaat veel (...)

Marcel

Bekijk reviews

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

Luxe inbouw koffiemachine van BAUKNECHT uitgevoerd in de KOSMOS lijn en daarmee perfect te combineren met de overige inbouw apparaten uit deze lijn. De Bauknecht KMT9145IXL is voorzien van iXelium roestvrijstaal welke langdurig de glanzende uitstraling behoudt, beter bestand is tegen krassen en heel eenvoudig te reinigen is.

De bediening van de koffiemachine vindt plaats door middel van tiptoetsen waarbij u in het LCD scherm de gekozen instelling kunt aflezen en eventueel aanpassen.

Voor ieder het perfecte kopje koffie...
Deze inbouw koffiemachine beschikt over alle functies die u koffie moment aangenamer kunnen maken. Zo kan je met dit toestel erg gemakkelijk de koffiesterkte instellen: van voorgemalen, extra zacht, zacht, normaal, sterk en extra sterk. Daarnaast kan je ook de dichtheid van het melkschuim instellen voor cappuccino tot latte macchiatto. En voor wie houdt van cappuccino is er de volautomatische cappuccino functie, die de perfecte cappuccino aflevert in een minimum aan tijd.

Bovendien kan je zowel verse koffiebonen als voorgemalen koffie gebruiken en kan je eveneens twee kopjes tegelijkertijd bereiden. Het toestel is ook voorzien van een heetwatertap voor theeliefhebbers.

Info van fabrikant

Bauknecht KMT9145IXL koffiemachine
Volledig automatische koffieautomaat
Full touch control LCD display
IXeium roestvrijstaal
KMT9145IXLBelangrijkste kenmerken
- Elektronisch full touch control bedieningspaneel met LCD display
- Volautomatische cappuccinofunctie
- iXelium™ RVS

Type apparaat
- Design: Kosmos

Uitvoering
- LED-verlichting
- Indicatie water bijvullen
- Elektronisch full touch control bedieningspaneel met LCD display
- Capaciteit waterreservoir 1,8 liter (aan voorzijde uitneembaar)
- Bereiding van 2 kopjes tegelijkertijd
- Opvangbak is vaatwasserbestendig
- Instelling temperatuur koffie mogelijk
- Volautomatische cappuccinofunctie (eenvoudige reiniging van cappuccinomaker dankzij automatische spoelstand)
- Heetwatertap voor thee en kruidenthee
- Ontkalken
- Maalgraad van de koffi e instelbaar
- Dichtheid van melkschuim kan ingesteld worden van cappuccino tot latte macchiato
- Volume koffi e per kopje instelbaar
- Koffi esterkte instelbaar (voorgemalen, extra zacht, zacht, normaal, sterk, extra sterk)
- Automatische uitschakeling

Design
- iXelium™ RVS

Display
- Klok
- Indicatie koffi e bijvullen
- Indicatie afval legen
- Instellingen: klok, taal, Reset, latere start, statistiek modus, maalgraad, waterhardheid, zoemer, ontkalken, auto uit

Technische gegevens
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 400
- Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm
- Gewicht apparaat 23 kg
- Gewicht verpakt apparaat 27 kg
- Frequentie 50 Hz
- Spanning 220-240 V
- Aansluitwaarde 1350 W
- Lengte aansluitkabel 190 cm
- Waterdruk 15 bar
- LET OP! Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog

Specificaties

Kleur
Rvs
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 400 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 560 x 550 mm
EAN
4011577660272
Productcode fabrikant
855614501100
Merk
Bauknecht
Soort
koffiemachine

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT koffiemachine inbouw KMT9145IXL. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Goede prijs kwaliteit

Het binnenwerk van deze machine is van een bekend Italiaans espressomachine merk. Je komt dit binnenwerk ook bij andere bekende merken van keukenapparatuur tegen maar dan is het apparaat veel duurder. Dit is dus een economische en goede keus. Dit type apparaten (mechanisch en stoom) is kwetsbaar voor kalk en de defecten beginnen dan ook na 3-5 jaar. Wees hierop voorbereid want dit is (ongeacht het merk) nauwelijks te voorkomen. Zeer frequent schoonmaken en ontkalken is dus het advies. De melkkan gaat vaak na een jaar of 3 langzaam stuk en dit valt niet onder de verzekering (als u die wil afsluiten). Al met al een goede keus indien u geen los espresso apparaat op het aanrecht wil hebben.

Beoordeeld door op 1 november 2019

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Vraag:
Onze melkkan van deze koffiemachine is gesneuveld. Hoe kom ik aan een nieuwe en hoe duur is dat?
1
Deze kunnen wij voor u bestellen. Deze kost € 72,99. Indien gewenst kunnen wij deze voor u bestellen. Mailt u ons dan even uw gegevens terug, dan gaan wij dit voor u regelen.
Stel uw eigen vraag