Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht Excellence 6590

wasmachine met 9 kg. en 1400 toeren

Specificaties

Vulgewicht trommel
9 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Top model wasmachine uitgevoerd met een 9 kg. grote Ultimate Care trommel welke voorzien is van SoftMove wasneemribben voor een nog beter wasresultaat. De Bauknecht Excellence 6590 beschikt verder over een Balck Screen deur en heeft een koolborstelloze PS motor met 10 jaar motorgarantie.

Praktisch verder bij deze machine is de optie 'Vlekken 15' graden. Aan het begin van het programma wordt enige tijd op 15 graden gewassen waarbij vlekken als zetmeel e.d. op biologische wijze 'gewassen' worden. De Excellence 6590 beschikt verder over een EcoMonitor (aflezen hoeveel energie een programma zal gaan verbruiken) en een DoseerAdvies (aflezen hoeveel zeep voor een specifiek programma met een specifieke belading nodig is).

Dankzij het akoestisch pakket (zeer stil) en de aquastop water beveiliging (100% zekerheid tegen lekkage) kunt u deze bauknecht wasmachine ook zonder problemen 's nachts laten draaien.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht Excellence 6590 wasmachine
1400 toeren
Energieklasse A+++- Ultimate care trommel met SoftMove
- 10 jaar garantie op inductie motor
- 1400 toeren
- Koolborstelloze PS motor
- ProRinse spoelsysteem met anti bcterieel siliconen manchet en verlichting
- Energieklasse A+++ (A - 10%)
- Wasresultaat A
- Droogresultaat A
- 9 kg. vulgewicht
- Black Screen deur
- LCD display met uitgestelde starttijd, resttijd indicatie en instellen gewenste temperatuur

14 programma's waaronder:
- donkere en lichte kleuren
- silent
- AquaEco
- Snel 15 graden
- Eco katoen

- Optie vlekken 15': verwijderen van vlekken op 15 graden op biologische wijze - Doseeradvies: advies voor te gebruiken hoeveelheid wasgoed
- EcoMonitor: indicatie van te verwachten energieverbruik per programma
- ProSilent akoestisch pakket: extra geluidsreductie
- Volledige waterbeveiliging: 100% zekerheid tegen lekkage

Specificaties

Vulgewicht trommel
9 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
EAN
4011577459784
Merk
Bauknecht
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Restvocht percentage na centrifugeren
44 %
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
845 x 596 x 600 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT wasmachine Excellence 6590. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag