Atag IG9571MBA inductie kookplaat inbouw, met 5 zones

4.75/5  (1 ingevulde reviews)

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Atag kookplaat hiervoor de opvolger is.

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen
Met 3 jaar extra onderdelen garantie

Beschrijving IG9571MBA

Lees verder

De Atag IG9571MBA is een super gave 90 cm. brede kookplaat uitgevoerd met vier inductie kookzones en een gas Fusion Volcano wokbrander. De IG9571MBA combineert hiermee het beste van koken en gas met het praktische van inductie koken.

De vier inductie kookzones zijn allen voorzien van een Boost en timer functie. Indien gewenst is het mogelijk om de voorste en achterste inductie kookzones door middel van de bridge techniek aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat een 'grote' kookzone met de afmetingen van 40 x 22 cm.

De wokbrander van de IG9571MBA werkt op gas en is voorzien van een vermogen van 6,0 kW. Niet alleen het hoge vermogen van deze brander is indrukwekkend, maar juist ook het lage vermogen van slechts 0,25 kW. Hiermee kunt u dus niet alleen perfect wokken, maar juist ook uitstekend sudderen.


Fusion Volcano wokbrander
Wie wil wokken zoals men in Azie doet, heeft hoge temperaturen nodig, zodat alle smaken, vitamines en die knapperige beet van het wokgerecht bewaard blijven. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld. Een speciale brander met een krachtige, geconcentreerde vlam om een pan met een bolle bodem zonder warmteverlies te kunnen verhitten. Met de Fusion Volcano wokbrander ervaart u de culinaire mogelijkheden van de authentieke wokvlam. Daarmee kunt u eenvoudig en snel een gezond gerecht van verse ingredienten bereiden met de perfecte beet, kleur en smaak. Op de Fusion Volcano wokbrander zit ook een aparte buitenvlam met een vermogen van maar liefst 6 kW. De aparte buitenvlam is apart in te schakelen, zodat u ook aan de slag kunt met uw grote braadpannen met vlakke bodem. Tot slot kunt u de zeer lage sudderstand van de Fusion Volcano wokbrander inschakelen om bijvoorbeeld chocolade direct in de pan te smelten. U kunt met een speciale schakelring rond de knop schakelen tussen de binnen- en buitenvlam.

Bridge Induction
Pakt u het graag groots aan? Dan is deze inductiekookplaat met rechthoekige kookzones die gekoppeld kunnen worden het overwegen waard. Met een druk op de knop ontstaat er één royale kookzone van 22 x 40 cm. Dat geeft u alle ruimte om vis te bereiden in een langwerpige pan, of te grillen op een teppan yaki plaat. De omtrek van de kookzones zijn duidelijk aangegeven. Binnen dit grote vlak kunt u uw pannen flexibel op elke plek zetten.

Digitale timers
Tijd en timing zijn van groot belang voor culinaire hoogstandjes. De inductie- en keramische kookplaten van ATAG zijn voorzien van digitale timers om de kooktijd te programmeren of de verstreken kookduur af te lezen. Als de ingestelde kooktijd is verstreken, schakelt de kookzone automatisch uit. De timer kan ook als onafhankelijke kookwekker gebruikt worden.

Touch Control
Met de Touch Control bedient u de inductiekookplaat door middel van tiptoetsen. U gebruikt deze tiptoetsen om de warmtestand in stappen te regelen of de ‘boost’ stand te activeren, waarmee uw gerechten extra snel klaar zijn. Met de Fast Forward functie regelt u in drie stappen per keer het vermogen.

Automatische panherkenning
Vrijwel alle inductiekookplaten zijn voorzien van automatische panherkenning. Als een pan op een kookzone wordt gezet, licht automatisch de bijbehorende bediening op en wordt de zone al in standby stand gezet. Nu hoeft u alleen nog maar de gewenste kookstand in te stellen. Hiermee is de kookplaat nog intuïtiever; het is altijd meteen duidelijk welke bedieningsunit bij welke kookzone hoort en de kookzone hoeft niet apart ingeschakeld te worden.

Automatische programma's
Bijna alle inductiekookplaten beschikken over automatische programma’s voor water koken, bakken, braden, wokken, sudderen, warmhouden en grillen. Deze programma’s zorgen ervoor dat u altijd met de juiste temperaturen kookt. Doordat vet niet wordt oververhit, kookt u gezonder.

Pauzetoets
Alle inductiekookplaten van ATAG met Touch Control en Iris Slide Control® zijn voorzien van een pauzetoets. Als bijvoorbeeld de deurbel gaat, kunt u snel reageren. Eén druk op de pauzetoets en de zone schakelt standaard naar een zeer laag vermogen (stand twee).


Interesse? Neem contact op via whatsapp, e-mail of per telefoon: 035 6918115

Info van fabrikant

Atag merk informatie Atag IG9571MBA gas en inductie kookplaat

Uitvoering:
- Vitro-zwart glas (slijt- en krasvast) met RVS zijprofielen
- Tweekleurige zone bedrukking

Kookzones:
- 5 kookzones: - links: Fusion Volcano wokbrander met binnenbrander (0,25-3,00 kW) en buitenbrander (0,25-6,00 kW)
- middenvoor: Bridge Induction zone 180 x 220 mm / 40-3700 W
- middenachter: Bridge Induction zone 180 x 220 mm / 40-3700 W
- rechtsvoor: Bridge Induction zone 180 x 220 mm / 40-3700 W
- rechtsachter: Bridge Induction zone 180 x 220 mm / 40-3700 W
- 1 matzwarte geëmailleerde gietijzeren pandrager
- Door twee Bridge Induction zones (voor en achter) aan elkaar te koppelen ontstaat er één grote kookzone van 22 x 40 cm

Bediening:
- Draaiknop (RVS metaal) en full touch control
- Aan/uit schakelaar per zone
- Geïntegreerde vonkontsteking (druk in en draai)
- 13 vermogensstanden, inclusief boostfunctie op alle inductie kookzones (LED indicatie)
- Snelkeuzestanden (met sprongen door vermogensstanden)
- 2 digitale timers instelbaar voor elke inductiezone, met uitschakelfunctie bij het verstrijken van de ingestelde kookduur, voor het aflezen van de verstreken kookduur of te gebruiken als kookwekker (stand alone)
- Vooringestelde programma&aposs wokken, braden en grillen
- Temperatuurgestuurde programma&aposs voor het échte sudderen en warmhouden
- Pauzefunctie
- Bridge functie
- Automatische panherkenning

Veiligheid:
- Thermo-elektrische beveiliging geen vlam, geen gas!
- Centrale toets om alle zones in één keer uit te schakelen
- Automatisch uit bij oververhitting / automatische kookduurbegrenzing
- Restwarmte indiciatie per zone
- Kinderslot
- Automatische panherkenning geen pan, geen vermogen
- Pauzefunctie

Bijzonderheden:
- Eco stand-by vermogen: <0,5 W
- Te combineren met de MAGNA Puzzelo&aposs
- Geschikt voor de nieuwe gassamenstelling
- Ombouwset verkrijgbaar voor ombouw butaan/propaan

Toebehoren:
- Gietijzeren wokring

Technische specificaties:
- Inbouwdiepte: 44 mm
- Gastype: g25-25mbar
- 2-fasen aansluiting
- Aansluitwaarde: 7,40 kW

Afmeting, kleur en prijs:

90 cm breed
- Zwart glas | adviesprijs € 2.199,-

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
6,0 kW
Breedte kookplaat (cm)
90,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
Merk
Atag
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Tiptoets bediening, Roestvrijstalen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,40
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
51 x 904 x 522 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
44 x 860 x 490 mm.

Garantie

Bij Atag staat garantie voorop. Dit is een belangrijk aspect in de gehele bedrijfsvoering, welke onder andere naar voren komt met 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de ATAG kookplaat gas-inductie IG9571MBA.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat houdt deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien u op de ATAG kookplaat gas-inductie IG9571MBA zelfs 5 jaar garantie heeft dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet u deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (indien dus van toepassing op dit apparaat) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per e-mail naar info@deschouwwitgoed.nl.

Voordeel bij aanmelding van de storing:
1. U hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant.
2. Bepaalde storingen lost onze eigen servicedienst op, wat voor u voordeliger is.
3. Wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen.
4. Als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Atag service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het ''vraag monteursbezoek aan'' - formulier op de website van Atag service. Telefonisch is Atag te bereiken op nummer 0900 - 555 00 01.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Atag apparaten
Bij aankoop van 4 apparaten of meer ontvangt u zelfs 8 jaar garantie van Atag. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige garantie en de jaren 3 t/m 8 de verlengde garantie (dus onderdelen en arbeidsloon gedekt, alleen geen voorrijkosten).

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Prijs / kwaliteit
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties

Top kwaliteit!

Krachtige wokbrander, grote inductie zones die te koppelen zijn met lange pannen of teppan yaki grillplaat.

Beoordeeld door op 7 april 2018

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Novy 1777

  Breedte kookplaat (cm): 91
  Zwarte decorloze glasplaat
  4-pits

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Atag IG9571MBA

  Uit assortiment

  (1)
  Breedte kookplaat (cm): 90
  Zwarte decorloze glasplaat
  5-pits

Voor meer

 • Atag HI29671SV

  Prijs op aanvraag

  2-4 werkdagen
  (1)
  Breedte kookplaat (cm): 90
  Zwarte decorloze glasplaat
  6-pits
 • Atag HI29572SVL

  Prijs op aanvraag

  2-4 werkdagen
  (1)
  Breedte kookplaat (cm): 90
  Matzwarte decorloze glasplaat
  5-pits
 • Atag HI29572SVMI

  Prijs op aanvraag

  2-4 werkdagen
  Breedte kookplaat (cm): 90
  Matzwarte decorloze glasplaat
  5-pits

Luxere Atag

 • Atag HI39671TF

  Prijs op aanvraag

  Op voorraad
  (1)
  Breedte kookplaat (cm): 95
  Zwarte decorloze glasplaat
  6-pits

Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (1)

Vraag:
Graag wilden we de prijs weten en of het in voorraad is.
Antwoord:
Ik ga u een mail sturen met een prijsopgaaf. M.b.t. u vraag over de voorraad. Deze kookplaat is op voorraad en zodoende snel leverbaar.
Stel uw eigen vraagWat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl