Asko W6464 wasmachine

met 8 kg. vulgewicht en 1600 toeren

4.65/5  (3 ingevulde reviews)

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Ervaring klant

We hebben weer gekozen voor een Asko omdat bij ons de wasmachine op een houten zoldervloer staat. Het ophangsysteem met de 4 veren zorgt voor minder schudden en trillen en dus ook minder (...)

Y.de Vries

Bekijk reviews

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Asko wasmachine hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Asko W6464 is een 1600 toeren wasmachine uitgevoerd met een formica werkblad en zodoende zeer praktisch in gebruik. Dit exclusieve jubileum model - vanwege het feit dat Asko 30 jaar op de Nederlandse markt actief is - heeft verder een inductiemotor en een eenvoudige bediening.

Bediening
Een inductiemotor is een motor zonder koolborstels welke veel stiller en zuiniger kan functioneren. Het bedieningspaneel is uitgevoerd met een enkele draaiknop waarmee het gewenste programma ingesteld kan worden. In Nederlandstalige tekst worden deze programma's weergegeven. Vervolgens kunt u met de functietoetsen aan de rechter zijde de gewenste temperatuur, toerental en paar andere functies instellen. Praktisch hierbij is het kort en super kort programma.

Functies
Natuurlijk is de W6464 voorzien van de Quattro constructie voor optimale reductie van trillingen (zodoende kan ook deze wasmachine perfect op een fouten vloer geplaatst worden). De machine beschikt verder over de nieuwe Active Drum trommel en heeft een grote vulopening zonder manchet (dat is een rubberen rand). Hierdoor is het veel eenvoudiger om wasgoed in- en uit de wasmachine te halen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Asko W6464 wasmachine
Voorlader
Formica bovenblad
Kleur: wit
EU-label/capaciteit: A++AB / 8 kg
Inductie motorPROGRAMMA’S
- Automatisch programma
- Intensieve was
- Standaard katoen
- Kort programma
- Extra kort programma
- Easy care/sportswear
- Synthetische was
- Wol/Handwas
- Spoelprogramma
- Centrifugeren en pompen

OPTIES
- Uitgestelde start
- Centrifuge toerental: 1600 rpm
- Instelbare temperatuur

CONSTRUCTIE
- Quattro suspension system - minder trillingen
- SmartSeal – geen rubberen deurmanchet

COMFORT & VEILIGHEID
- Resttijdindiatie
- Onbalans detectie
- Pex toevoerslang

AFMETINGEN EN INSTALLATIE
- Hoogte: 850 mm
- Breedte: 595 mm
- Diepte: 585 mm
- Lengte toevoerslang: 1500 mm
- Lengte afvoerslang: 1600 mm
- Gewicht: 76 kg
- Gewicht verpakt product: 78 kg

TECHNISCHE GEGEVENS
- Aansluitwaarde: 2200 W
- Zekering: 10 amp
- Inhoud trommel: 60 l
- Display: LCD

ENERGIELABEL EN RESULTATEN
- Centrifuge toerental: A
- Geluidsniveau wassen: 48 dB(A)re 1 pW
- Geluidsniveau drogen: 70 dB(A)re 1 pW

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1600 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++
Merk
Asko
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel en rvs kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Restvocht percentage na centrifugeren
48 %
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Kenmerken wasmachine
Geschikt voor houten vloer
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 595 x 585 mm.

Garantie

De service bij het Zweedse merk Asko staat hoog in het vaandel. Eén van de redenen waarom Asko u - in samenwerking met De Schouw Witgoed - zelfs 5 jaar garantie op de ASKO wasmachine W6464 geeft. Deze garantie betreft de volledige dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Slechts in het 3e t/m 5e jaar betaald u bij een bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ASKO wasmachine W6464 zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de gratis 5 jaar garantie. Tevens is het mogelijk om de registratie online uit te voeren. Registreer uw apparaat voor 5 jaar garantie regeling
Wat te doen bij een storing?
Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact opnemen met de servicedienst van Asko, echter wij geven er de voorkeur aan dat u uw storing bij ons meldt. Dit in verband met het simpele feit dat wij kortere lijnen hebben met de servicedienst van Asko (tegenwoordig onderdeel van ATAG Benelux). U kunt dan ook het beste een mail sturen naar info@deschouwwitgoed.nl of bellen naar telefoonnummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen we in overleg met de servicedienst van Asko bepalen hoe we het beste uw storing op kunnen lossen. Hierover zal dan telefonisch contact met u opgenomen worden.

Contactgegevens Asko service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Asko. Telefonisch is de service van Asko te bereiken op nummer 0900 - 543 543 2 (normaal tarief).

Reviews (3)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

3 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Helemaal goed

We hebben weer gekozen voor een Asko omdat bij ons de wasmachine op een houten zoldervloer staat. Het ophangsysteem met de 4 veren zorgt voor minder schudden en trillen en dus ook minder geluidsoverlast. Ik twijfelde nog tussen weer een duurdere machine of dit keer toch een goedkopere, maar aangezien we met onze vorige Asko naar volle tevredenheid 17 jaar gewassen hebben gingen we toch weer voor een duurdere. Het is gewoon een goed product waar je echt op kunt vertrouwen.

Nu moesten we in het begin even zoeken naar de juiste verhouding wasgoed en zeep. De technologie is weer een stuk verder zodat de machine na ongeveer 15 minuten een meting uitvoert om te 'kijken' of de tijd en het gewicht en de spoelbeurten kloppen met het opgegeven programma. De trommel is groter dus er kan meer was in hetgeen niet betekent dat je meer wasmiddel moet gebruiken omdat de machine dat dan weer met extra spoelbeurten weg moet gaan werken. Kortom het is een slimme machine!

Maar na een paar weken gaat het intussen helemaal goed en ben ik in mijn nopjes met het apparaat! Bovendien vind ik de service van 'de Schouw' bijzonder goed. In de paar keer dat ik met de vorig machine problemen had ( koolborsteltjes) was het altijd op een zeer prettige, snelle en vakkundige wijze verholpen. Hulde voor de reparateurs!

Beoordeeld door op 13 oktober 2014

Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Uitstekende machine, een aanrader

Na 20 jaar intensief gebruik gaf mijn vorige wasmachine (Bosch) de geest. Een paar maanden geleden overgestapt op een ASKO, vanwege de uitgebreide voorlichting van De Schouw en dankzij zeer goede ervaringen met een vaatwasser van dit merk.
Geen seconde spijt! Hij staat als een huis, maakt geen overdreven herrie, zeer gebruiksvriendelijk en nog mooi om te zien ook. Kind kan de was doen!
Minpuntje? Eigenlijk niet, hooguit het deurtje, dat moet je vrij hard dichtslaan. Maar dat is dan ook het enige. Uitstekende machine, een aanrader.

Beoordeeld door op 4 december 2014

Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Heel tevreden. Goede keuze geweest.

Het toestel ziet er degelijk uit.
Met name het principe van Asko vindt ik mooi: de deur zit aan de trommel vast, en niet aan de behuizing, zoals alle andere wasmachines.
Het is een stille machine. De waterpomp maakt denk ik nog het meeste geluid, en dat is nog niet veel.

Wat ik tot nu toe heb kunne vinden is dat soms gaat bij een volle trommel het waspoederdoseerbakje meetrillen bij centrifugeren in de hoogste stand.
Het is een machine die eenvoudig te bedienen is. De wasprogramma's zijn toereikend voor ons gezin. En met 1600 toeren wordt de was behoorlijk goed droog.
Een goede keuze voor diegene die een stevige, eenvoudig te bedienen wasmachine zoekt om veel te wassen.

Beoordeeld door op 26 november 2014

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag