Asko T884 XL HP droger

warmtepomp met 11 kg. vulgewicht

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Asko droger hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De nieuwe Asko T884 XL HP is een ruime warmtepompdroger uitgevoerd met een inhoud van 11 kg. Deze zuinige droger heeft een energieklasse A++ label en is uitgevoerd in een standaard maat van 85 cm. hoog en 60 cm. breed. Deze droger is alleen iets dieper dan een standaard droger.

Butterfly systeem
De droger is verder voorzien van een roestvrijstalen trommel en is verder voorzien van een dubbel pluizen filter en het ButterFly droogsysteem. Wasgoed maakt dankzij de meeneemribben een soort achtvormige beweging in de trommel waardoor al het wasgoed gelijkmatig gedroogd wordt.

Gemakkelijk te bedienen
De bediening van de droger is eenvoudig dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel. In het display wordt de gekozen programma in Nederlandstalige tekst weergegeven. In dit paneel kunt u de resterende looptijd aflezen en eventueel de uitgestelde starttijd instellen.

Set opstelling
Bij de Asko T884 XL HP is een bijpassende wasmachine verkrijgbaar met eveneens 11 kg. vulgewicht. Deze W6884 XL is volledig afgestemd en vormt een perfecte set om snel en goed grotere hoeveelheden wasgoed te verwerken. Beide machines kunnen naast elkaar, maar ook op elkaar geplaatst worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Asko T884 XL HP droger
Warmtepomp droger
Formica bovenblad
Kleur: wit


Programma's:
- ventileren
- strijkdroog
- kastdroog
- normaal droog
- extra droog
- badstof
- jeans
- dons
- synthetisch
- tijdprogramma

Functies:
- Dubbel pluizenfilter
- digitale resttijd indicatie
- programmageheugen
- anti-kreuk functie

Afmetingen:
- Hoogte: 850 mm
- Netto gewicht (kg): 59 kg

Comfort:
- Instelbare temperatuur
- Instelbare droogtijd
- Uitgestelde start (uur): 1-24

Resultaten:
- Energieklasse: A++

Kenmerken:
- Draairichting deur: Rechts / omkeerbaar
- Frequentie: 50
- Voltage: 230
- Stroom (A): 10 / 16 A
- Capaciteit (kg): 11 kg
- Roestvrij stalen trommel

Specificaties

Type
Warmtepomp
Vulgewicht trommel
11 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
Merk
Asko
Soort
droger
Kleur
Wit
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse A++
Energieverbruik
Zeer zuinig A++ label
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, om te zetten naar linksdraaiend
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Installatie
Sluit het elektra aan op een standaard geaard stopcontact. Door het lage verbruik van een warmtepompdroger mag dit op dezelfde groep als de wasmachine en kunnen beide tegelijkertijd draaien. LET OP: na plaatsing 4 uur wachten voor te gebruiken !
Buitenmaten ( h x b x d )
845 x 595 x 726 mm.

Garantie

De service bij het Zweedse merk Asko staat hoog in het vaandel. Eén van de redenen waarom Asko u - in samenwerking met De Schouw Witgoed - zelfs 5 jaar garantie op de ASKO droger warmtepomp T884 XL HP geeft. Deze garantie betreft de volledige dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Slechts in het 3e t/m 5e jaar betaald u bij een bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ASKO droger warmtepomp T884 XL HP zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de gratis 5 jaar garantie. Tevens is het mogelijk om de registratie online uit te voeren. Registreer uw apparaat voor 5 jaar garantie regeling
Wat te doen bij een storing?
Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact opnemen met de servicedienst van Asko, echter wij geven er de voorkeur aan dat u uw storing bij ons meldt. Dit in verband met het simpele feit dat wij kortere lijnen hebben met de servicedienst van Asko (tegenwoordig onderdeel van ATAG Benelux). U kunt dan ook het beste een mail sturen naar info@deschouwwitgoed.nl of bellen naar telefoonnummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen we in overleg met de servicedienst van Asko bepalen hoe we het beste uw storing op kunnen lossen. Hierover zal dan telefonisch contact met u opgenomen worden.

Contactgegevens Asko service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Asko. Telefonisch is de service van Asko te bereiken op nummer 0900 - 543 543 2 (normaal tarief).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag