Asko T794C RVS droger

condensrvs met 7 kg. vulgewicht

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Asko droger hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Asko T794C RVS is een design wasdroger uitgevoerd in vingervlekvrij roestvrijstaal. Deze luxe condensdroger beschikt over een 7 kg. trommel en heeft een eenvoudige bediening.

Door middel van de functietoets kiest u het door u gewenste programma, welke in Nederlandstalige tekst in het display wordt weergegeven. Desgewenst is het mogelijk het programma verder te specificeren of gebruik te maken van de uitgestelde starttijd optie. Tijdens het programma wordt de resterende looptijd in het display weergegeven. De Asko T794C RVS stopt het programma vervolgens zelf bij het bereiken van de gewenst droogtegraad.

Butterfly droogsysteem
De rvs trommel beschikt over twee kunststof meeneemribben. Hiermee wordt het wasgoed in de trommel verdeel waardoor een gelijkmatige droger over al uw wasgoed plaatsvindt. Door dit systeem kan - in tegenstelling tot de drogers van de meeste concurrenten - de trommel constant dezelfde kant op draaien. Hierdoor voorkomt u slijtage en tijdsverlies.

Andere drogers draaien vijf minuten de ene kant en vervolgens één minuut de andere kant op. Deze laatste minuut is nodig om het wasgoed opnieuw te husselen waardoor ook het wasgoed binnenin de trommel gedroogd wordt. Door het Butterfly droogsysteem in de Asko T794C RVS is dit dus niet nodig.

Fraaie set
Bij deze Asko condensdroger hoort de eveneens rvs Asko W694 RVS wasmachine. Beide apparaten zijn in zowel gebruik als design op elkaar afgestemd en uitgevoerd in vingervlekvrij roestvrijstaal. Zodoende kunt u een perfecte vormgegeven set opstellen, zowel naast als op elkaar.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Asko T794C RVS condens droger
7 kg. vulgewicht
Vingervlek vrij roestvrijstaalPROGRAMMA’S
- Extra droog
- Kastdroog
- Normaal droog
- Strijkdroog
- Jeans
- Synthetica
- Badstof
- Dons
- Tijdprogramma

OPTIES
- Anti-kreuk functie
- Tijdbesparing
- Lage temperatuur
- Uitgestelde start

CONSTRUCTIE
- Butterfly drogen
- Roestvrijstaal
- Drievoudige kogellagers
- Levensduur test motor

COMFORT & VEILIGHEID
- Indicatie vol condens watertank

AFMETINGEN EN INSTALLATIE
- Hoogte: 845 mm
- Breedte: 595 mm
- Diepte: 630 mm
- Lengte contactsnoer: 2,1 m
- Gewicht: 44 kg
- Gewicht verpakt product: 46 kg

TECHNISCHE GEGEVENS
- Aansluitwaarde: 2250 W
- Zekering: 10 amp
- Drum volume: 112 l
- Display: LCD

ENERGIELABEL EN RESULTATEN
- Geluidsniveau drogen: 66 dB(A)re 1 pW
- Energieverbruik kWh per jaar: 504 kWh

Specificaties

Type
Condens
Vulgewicht trommel
7 kg.
Geluidssignaal bij einde programma
EAN
3838942901560
Merk
Asko
Soort
droger
Kleur
Rvs
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieklasse
Energieklasse B
Energieverbruik
Energielabel B
Energieverbruik
4,41 kWh / programma
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, om te zetten naar linksdraaiend
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Installatie
Haal de condensdroger uit de verpakking. Controleer ook eventueel aanwezig verpakkingsmateriaal binnen in de trommel. Zet de wasdroger op de plaats en sluit het elektra aan (standaard stopcontact). Monteer desgewenst een condensafvoerset.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 595 x 585 mm.

Garantie

De service bij het Zweedse merk Asko staat hoog in het vaandel. Eén van de redenen waarom Asko u - in samenwerking met De Schouw Witgoed - zelfs 5 jaar garantie op de ASKO droger condens T794C RVS geeft. Deze garantie betreft de volledige dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Slechts in het 3e t/m 5e jaar betaald u bij een bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ASKO droger condens T794C RVS zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de gratis 5 jaar garantie. Tevens is het mogelijk om de registratie online uit te voeren. Registreer uw apparaat voor 5 jaar garantie regeling
Wat te doen bij een storing?
Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact opnemen met de servicedienst van Asko, echter wij geven er de voorkeur aan dat u uw storing bij ons meldt. Dit in verband met het simpele feit dat wij kortere lijnen hebben met de servicedienst van Asko (tegenwoordig onderdeel van ATAG Benelux). U kunt dan ook het beste een mail sturen naar info@deschouwwitgoed.nl of bellen naar telefoonnummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen we in overleg met de servicedienst van Asko bepalen hoe we het beste uw storing op kunnen lossen. Hierover zal dan telefonisch contact met u opgenomen worden.

Contactgegevens Asko service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Asko. Telefonisch is de service van Asko te bereiken op nummer 0900 - 543 543 2 (normaal tarief).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag