Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Asko CI700 strijkmachine

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Asko strijkmachine hiervoor de opvolger is.

Beschrijving CI700

Lees verder

De Asko CI700 is een mangel strijkmachine geschikt voor het ontkreuken van lakens, beddengoed, tafellakens, servetten, zakdoeken, gordijnen en ander vlak wasgoed. Deze mangel heeft een roller met een druk van 400 kg. welke uw wasgoed verzacht tijdens het strijken. De mangel is 140 cm. lang en 55 cm. breed en biedt zodoende voldoende ruimte voor breed wasgoed.

Werking
De Asko CI700 is eenvoudig te bedienen. Wanneer u uw wasgoed via de droger droogt en kiest voor mangeldroog (automatisch programma) dan komt het wasgoed er heel licht vochtig uit. Haal vervolgens direct uw wasgoed door de mangel heen en uw wasgoed is direct gestreken. Door het gebruik van de mangel verminderd de stofconcentratie met 10 tot 60 maal waardoor u wasgoed gladder en anti-allergisch behandeld wordt.

LET OP: dit model is vergeeld in kleur, vandaar de op=op prijs
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Asko merk informatie ASKO CI700 mangel
Mangel strijkmachine met onderstel
Desgewenst leverbaar met onderstel- Roller druk (400 kg) verzacht de stof bij het strijken
- Reeling op de rol of rollen van grote textiel in de mangel
- 10-60-voudige stof reductie ten opzichte van Oman glade textiel
- Mangel geschikt voor tafelkleden, beddengoed, gordijnen en ander vlak strijkgoed

COMFORT / VEILIGHEID:
- Mangel heeft geen aparte schakelaar
- Veiligheid: de stroom wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de vinger afscherming wordt geopend

TECHNISCHE INFO:
- H x B x D: 29 x 73 x 31,4 cm
- Gewicht: 20 kg
- Verbruik: 90 W
- Kabellengte: 2,1 m
- Roller druk: 340-400 kg

Specificaties

Kleur
Wit
EAN
3838942854095
Merk
Asko
Soort
strijkmachine

Garantie

De service bij het Zweedse merk Asko staat hoog in het vaandel. Eén van de redenen waarom Asko u - in samenwerking met De Schouw Witgoed - zelfs 5 jaar garantie op de ASKO mangel koud met onderstel CI700 geeft. Deze garantie betreft de volledige dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Slechts in het 3e t/m 5e jaar betaald u bij een bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ASKO mangel koud met onderstel CI700 zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de gratis 5 jaar garantie. Tevens is het mogelijk om de registratie online uit te voeren. Registreer uw apparaat voor 5 jaar garantie regeling
Wat te doen bij een storing?
Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact opnemen met de servicedienst van Asko, echter wij geven er de voorkeur aan dat u uw storing bij ons meldt. Dit in verband met het simpele feit dat wij kortere lijnen hebben met de servicedienst van Asko (tegenwoordig onderdeel van ATAG Benelux). U kunt dan ook het beste een mail sturen naar info@deschouwwitgoed.nl of bellen naar telefoonnummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen we in overleg met de servicedienst van Asko bepalen hoe we het beste uw storing op kunnen lossen. Hierover zal dan telefonisch contact met u opgenomen worden.

Contactgegevens Asko service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Asko. Telefonisch is de service van Asko te bereiken op nummer 0900 - 543 543 2 (normaal tarief).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag