Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Aga Total-Control TC3

gas fornuis

Korte beschrijving

Lees verder

Uniek. Het beste van de warme AGA fornuizen, maar dan op een wijze waarbij het fornuis niet continu aan hoeft te staan, en dus niet continu warmte afgeeft. Deze 98 cm. brede Aga Total-Control heeft een touchscreen bedieningspaneel en is - met een uitbreid kit - zelf te bedienen met uw smartphone.


Total Control concept
Achter een van de gietijzeren deurtjes van de Total Control bevindt zich een touchscreen-bedieningspaneel. Door het juiste icoontje aan te toetsen, activeert u een of twee kookplaten en een of meerdere ovens, afhankelijk van de warmtebron(nen) die u op dat moment wilt gebruiken. Na het koken schakelt u de kookplaten en ovens gewoon weer uit. Zo combineert u de voordelen van het koken met gietijzeren ovens met een verminderd energieverbruik.

Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de ovens van de AGA Total Control programmeren zodat het fornuis voorverwarmd is als u wilt beginnen met koken, en automatisch weer uitschakelt als u het niet meer nodig hebt.


Kookplaten
Op de bovenzijde van het fornuis vindt u twee kookplaten. De hete plaat, de linkerkookplaat, heeft een hoge temperatuur om te koken, te bakken, gerechten dicht te schroeien en te braden. Deze plaat is na het inschakelen in elf minuten gebruiksklaar.

De rechterkookplaat, de sudderkookplaat, heeft een gematigder warmte om bijvoorbeeld suddergerechten, sauzen en vis te bereiden. Deze plaat kunt u ook rechtstreeks gebruiken als een grote bakplaat, bijvoorbeeld om pannenkoeken of eieren te bakken, en om tosti’s, tortilla’s en popcorn te maken. De sudderkookplaat is acht minuten na het inschakelen op temperatuur.


Braadoven
In de braadoven (rechtsboven) kunt u grillen, bakken, braden en bruinen. De oven is groot genoeg voor een kalkoen van 13 kg. Ook taart, pizza en brood bakt u perfect in deze oven. De oven is in 35 minuten gebruiksklaar.


Kookoven
In de kookoven (rechtsonder) maakt u overheerlijke schotels klaar. De oven is ideaal om gerechten te stomen en voor alle bereidingen op lage temperatuur, bijvoorbeeld pocheren en sudderen.

Sommige gerechten, bijvoorbeeld ragouts en bouillons, kunt u zelfs de hele nacht in de kookoven laten garen. De kookoven is 45 minuten na het inschakelen gebruiksklaar.


Bakoven
De bakoven (linksonder) heeft temperaturen die tussen de braad- en kookoven in liggen. Hier bereidt u allerlei gebak, maar ook soufflés, vis, ovenschotels e.d. De bakoven is 22 minuten na het inschakelen op temperatuur.

Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

AGA Total-Control fornuis
98,7 cm. breed
Leverbaar in diverse kleuren
Gas kookplaatKleuren
Verkrijgbaar in Crème, Tin, Donkerblauw, Zwart, British Racing Green, Aubergine, Heide, Pistache Groen, Klassiek Wit, Pearl Ashes, Duck Egg Blue

Kookgedeelte
Op de bovenzijde van de AGA Total Control vindt u twee kookplaten.

Linker kookplaat (hoge temperatuur)
Hogetemperatuur om te koken, te bakken, gerechten dicht te schroeien en te braden. De plaat is na het inschakelen in 11 minuten gebruiksklaar.

Rechter kookplaat (sudderkookplaat)
Deze kookplaat heeft een gematigdere warmte om bijvoorbeeld suddergerechten, sauzen en vis te bereiden. Deze kookplaat kunt u ook rechtstreeks gebruiken als een grote bakplaat om bijvoorbeeld pannenkoeken of eieren te bakken. Deze plaat is 8 minuten na het inschakelen op temperatuur.


Oven(s)

Rechtboven braadoven
- Temperatuurbereik: 70 - 240 C
- Inhoud: 35,2 liter
- Afmetingen (dxbxh): 495mm x 349mm x 254mm

Rechtsonder sudderoven
- Temperatuurbereik: 70- 120 C
- Inhoud: 35,2 liter
- Afmetingen (dxbxh): 495mm x 349mm x 254mm

Linksonder bakoven
- Temperatuurbereik: 70- 220 C
- Inhoud: 32 liter
- Afmetingen (dxbxh): 495mm x 349mm x 254mm

Afmetingen
- Breedte: 987 mm
- Diepte: 698 mm
- Hoogte: 910 mm

Technische eigenschappen:
- Gewicht: 370 kg
- Aansluitwaarde: 13.0 kW (Elektrisch)
- Elektriciteitsaansluiting: 380V perilex 32 Amp

Specificaties

Breedte
100 cm breed
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Aga
Soort
fornuis
Kleur
In meerdere kleuren
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
35 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Inhoud tweede oven
32 liter
Locatie gas aansluting
Rechts boven (als u voor het fornuis staat)
Aansluitwaarde elektra (kW)
13,00
Gebruik buiten Nederland
Standaard is dit fornuis geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.
Buitenmaten ( h x b x d )
910 x 987 x 698 mm.

Garantie

Bij de aankoop van de AGA fornuis TOTAL-CONTROL ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, arbeidsloon als wel de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen kunststof onderdelen en storingen voortkomend uit fouten in gebruik vallen buiten deze garantie regeling.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service- en reparatiedienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met AGA Nederland. Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van AGA Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal telefonisch contact met u worden opgenomen, waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Online service formulier
Mocht u uw storing digitaal willen doorgeven dan is het ook mogelijk onderstaand formulier op de website van DeNardi BV in te vullen. DeNardi is importeur van AGA in Nederland en zodoende verantwoordelijk voor de afhandeling van uw servicevraagstuk.
Online service formulier voor storingen aan AGA keukenapparatuur
Contactgegevens AGA Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met AGA Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag