Aga Masterchef Deluxe 110 Pewter gas fornuis

met 5 branders, zwart

Belangrijke kenmerken

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Aga fornuis hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De AGA Masterchef Deluxe 110 is een fantastisch vormgegeven fornuis van 110 cm. breed uitgevoerd in de kleur Pewter. Dit fornuis heeft een gas kookgedeelte met vijf branders met daaronder drie elektrische ovens.

Het kookgedeelte is voorzien van een 3,5 kW sterke wokbrander en wordt standaard geleverd met wokring en grillplaat. Op de branders liggen gietijzeren pandragers welke voorzien zijn van een emaille laagje. Alle branders hebben automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen en zijn voorzien van thermokoppel vlambeveiliging: geen vlam = geen gas.

De ovens eronder zijn allemaal verschillend, waardoor op basis van de gewenste bereiding en gerecht de oven geselecteerd kan worden. De kleine oven linksboven is een grill oven voorzien van een uitschuifbare glideout.

De oven linksonder is een multifunctionele oven met hetelucht functie, onder en bovenwarmte en grill. Praktisch bij deze oven is het zuinige energieklasse A label en het Rapid Response systeem (snel voorverwarmen). De oven rechts is een hoge hetelucht oven eveneens uitgevoerd met energieklasse A label. In beide grote ovens kan - vanwege de hetelucht functie - op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten bereid worden.

Reden opruimingsprijs:

Dit model is beschadigd retour gekomen na levering bij een klant. Vervolgens zijn de beschadigde onderdelen vervangen door AGA servicedienst. Maar omdat de originele verpakking ontbreekt, wordt deze nu voor een opruimingsprijs aangeboden. Natuurlijk heeft u de volledige garantie van een nieuw product bij dit fornuis.

Info van fabrikant

Aga Masterchef Deluxe 110 fornuis

Kleuren:
- Zwart
- Cream
- Pewter
- Cranberry
- Pearl Ashes.

Afwerking:
- Chroom

Linker-oven (hoofdoven):
- Multifunctionele oven met 8 functies (conventionele stand, hetelucht stand, onderwarmte, bovenwarmte, ventilatie grillen, conventionele stand met luchtcirculatie, ontdooistand en Rapid Response)
- Inhoud: 79 liter
- Energieklasse: A
- Temperatuur bereik: 80 tot 230 graden
- Toebehoren: 2 roosters

Rechter-oven:
- Hetelucht oven
- Inhoud: 67 liter
- Energieklasse: A
- Temperatuur bereik: 80 tot 230 graden
- Toebehoren: 4 roosters

Grill-compartiment:
- Deluxe glide-out grill system met een 4-standen rooster

Bovenzijde:
- 5 gaspitten (1 x 1.7kw, 3 x 3kw en 1x 5kw wok brander
- Geëmailleerde gietijzeren pannendragers

Belangrijke informatie:
- Garantie: 2 jaar volledig via DeNardi
- Aansluitwaarde: 8.6 kw (3 fase krachtstroom)
- Geïntegreerde vonkonsteking
- Thermische beveiliging
- Kan worden aangepast naar een butaan/propaan aansluiting

Afmetingen:
- Breedte: 1100 mm (minimaal 2mm vrij houden aan beide kanten bij inbouwen)
- Hoogte tot kookplaat (excl. pannendragers): 900/930 mm (verhoogset beschikbaar via DeNardi)
- Diepte exclusief / inclusief handvaten: 610/685 mm
- Inbouwdiepte tot keukenkastjes: 570 mm

Specificaties

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
5,0 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Aga
Soort
fornuis
Kleur
Zwart
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 1 tot 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
79 liter
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Ovenfuncties 2e oven (kleine oven)
Hetelucht convex-element
Inhoud tweede oven
79 liter
Aansluitwaarde elektra (kW)
9,60
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis heeft een Nederlands CE-keurmerk voor gebruik op aardgas. Buiten Nederland mag dit fornuis alleen op flessengas (butaan / propaan) worden aangesloten. Hiervoor dienen de benodigde sproeiers door een erkend installateur geplaatst te worden.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.

Garantie

Bij de aankoop van de AGA fornuis Masterchef Deluxe 110 Pewter ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, arbeidsloon als wel de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen kunststof onderdelen en storingen voortkomend uit fouten in gebruik vallen buiten deze garantie regeling.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service- en reparatiedienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met AGA Nederland. Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van AGA Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal telefonisch contact met u worden opgenomen, waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Online service formulier
Mocht u uw storing digitaal willen doorgeven dan is het ook mogelijk onderstaand formulier op de website van DeNardi BV in te vullen. DeNardi is importeur van AGA in Nederland en zodoende verantwoordelijk voor de afhandeling van uw servicevraagstuk.
Online service formulier voor storingen aan AGA keukenapparatuur
Contactgegevens AGA Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met AGA Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag