Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

AEG L76489FL

wasmachine met 8 kg. en 1400 toeren

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Deze AEG is een uitstekende wasmachine, Het bedieningsgemak is erg groot en wij vinden vooral de stoomfunktie erg handig.. even de boel opfrissen. Daarnaast is hij erg stil en de mooie grote (...)

Marcel Bechger

Bekijk reviews

Korte beschrijving

Lees verder

Luxe 1400 toeren wasmachineuitgevoerd met een koolborstelloze inverter motor waarop u 10 jaar garantie krijgt. De AEG L76489FL beschikt verder over een LCD scherm. Extra stille wasmachine met 1400 toeren centrifuge en een grote 8 kg. trommel.

Deze nieuwe ProTex trommel in de L76489Fl zorgt door de kleinere gaatjes voor minder slijtage aan uw wasgoed en een beter wasresultaat.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

AEG L76489FL wasmachine
ProTex trommel
1400 toeren
8 kg. trommel- Vulgewicht: 8 kg
- Maximaal toerental: 1400 tpm
- Zeer lage verbruikswaarden: 0.89 kWh per 59 liter voor 60°C katoenprogramma met 8 kg wasgoed
Met de Silent Laundry wasautomaten staat u qua energie- en waterverbruik altijd aan de zuinige kant. De indeling in energie efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kunt u de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

- Tijdbesparende opties
- Optie vlekken behandelen
Alle AEG wasautomaten hebben de optie VLEKKEN. Vooral in combinatie met de 4-faseninspoeling levert deze optie het beste resultaat bij het verwijderen van alle soorten vlekken uit uw wasgoed.
- Onbalans-controlesysteem
- Elektronisch LCD scherm
- Sensorgeregelde waterdosering door Fuzzy Logic
Het FUZZY-LOGIC systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

- Aantal compartimenten in wasmiddellade: 4
- Kinderbeveiliging
- Pootjes: 4 stelpootjes
- Overloopbeveiliging met Aqua Control sensor
- Inverter motor met 10 jaar garantie
De Inverter Motor is het innovatieve hart van onze stille wasautomaten. Deze heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en maakt betere wasresultaten in minder tijd mogelijk. De motor is helemaal nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Deze typische, aan slijtage onderhevige, onderdelen van een wasautomaat zijn komen te vervallen. Dit leidt tot een gegarandeerd langere levensduur en 10 jaar garantie op de motor.

- Extra spoelen optie
Een extra spoelgang aan het einde van de wascyclus levert wasgoed op dat van de laatste restjes wasmiddel is ontdaan.

- Indicatie voor overdosering van wasmiddel
Dankzij het display voor looptijd indicatie kunt u in één oogopslag zien waar de machine mee bezig is. Als u te veel wasmiddel heeft gebruikt, laat de indicatie OVERDOSERING dat zien. Daarmee kunt u dan de volgende keer rekening houden.

- SuperEco programma

Specificaties

Vulgewicht trommel
8 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor zonder koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A+++ -30%
EAN
7332543233243
Merk
AEG
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Restvocht percentage na centrifugeren
44 %
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 605 mm.

Garantie

AEG geeft 2 jaar volledige garantie bij aankoop van de AEG wasmachine L76489FL. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, materiaal en arbeidsloon.

Hulp bij storingen
AEG heeft op zijn website een handige module die u kunnen helpen bij het doorgeven van een storing. Denk aan het opzoeken van het typeplaatje of andere veel voorkomende vragen. Bekijk deze even, misschien kan het u helpen.
Hulp bij het doorgeven van een storing
Wat valt er niet onder deze garantie?
Kunststof onderdelen, storingen en service-aanvragen voortkomend uit een gebruikersfout vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw AEG wasmachine L76489FL adviseren wij u allereerst om de module hulp bij meest voorkomende storingen te doorlopen. Mocht dit uw storing niet verhelpen dan kunt u het beste rechtstreeks contact met De Schouw Witgoed opnemen via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met AEG Nederland. Wij hebben echter kortere lijnen met de fabrikant en willen u ook graag zelf helpen met uw storing. Op basis van onze expertise (eigen service dienst) kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens AEG service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag rechtstreeks bij AEG ingeven. Telefonisch via (0172) 468 468 of per mail naar consumenten.belangen@electrolux.nl.

ACTIE: nu 5 jaar garantie op Premium wasmachines en drogers.
Bij onderstaande apparaten ontvangt u bij aankoop tussen 1 juli 2018 en 31 december 2020 geheel kosteloos 5 jaar in plaats van de gebruikelijke 2 jaar garantie.

Wasmachines: L9FE96AS, L9FE96CS, L8FE96CS, L8FE84CS, L7FE96CS, L7FE84CS, L8TE73C, L9FEN96CS, L8FEN96CQ, L8FEN96CS, L8FEN94CS en L7FEN94CS
Drogers: L9WEN06CB, L9WE06CB, L8WE06CS, T8DE86AS, T9DE87CS, T8DE86CS, T8DE95CS, T8DE84CS, T9DEN87CC, T8DEN86CS, T8DEN95CS

U dient hiervoor uw aankoop wel zelf aan te registreren via onderstaande link! Registreer uw actie model voor 5 jaar garantie
Optioneel: 5 jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer inbouw apparaten van AEG (in 1 koop) kunt u kosteloos 5 jaar garantie ontvangen. Dit betreft arbeidsloon, materiaalkosten en voorrijkosten. U dient hiervoor zelf de aanvraag te doen. Aanvraagformulier verlening garantie

Reviews (1)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

1 review(s)

per pagina
Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Prettige wasmachine. Eenvoudig te bedienen.

Deze AEG is een uitstekende wasmachine, Het bedieningsgemak is erg groot en wij vinden vooral de stoomfunktie erg handig.. even de boel opfrissen. Daarnaast is hij erg stil en de mooie grote deur verraad al dat er meer dan voldoende was mee gedaan kan worden. Het minpuntje is dat wij wel erg moeten wennen aan de tijd die het duurt om een eco programma te draaien.

Beoordeeld door op 27 november 2014

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag