Zanussi ZRA33101WA koelkast

  Specificaties

  Kenmerken koelkast / vriezer
  Met BioFresh vers zone
  Model
  Koelkast
  Energieklasse
  Energieklasse A++
  Bekijk specificaties

  Helaas!

  Dit artikel is uit het assortiment.

  Bekijk direct welke Zanussi koelkast hiervoor de opvolger is.

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Zanussi ZRA33101WA is een kastmodel koeler uitgevoerd met een ruime inhoud van 320 liter. Deze 154 cm. hoge koelkast beschikt over een zuinig energieklasse A++ label en is uitgevoerd met een laag geluidsniveau van 39 dB. De koelkast is verder voorzien van een degelijke greep voor eenvoudig openen van de deur.

  Het interieur van de Zanussi ZRA33101WA is uitgevoerd met 4 glazen leggers, diverse transparante vakken in de binnendeur en een grote enkele groentelade onderin het koelgedeelte. Praktisch verder is de heldere verlichting (LED) en de eenvoudige bediening door middel van een draaiknop.

  Desgewenst is het mogelijk om de draairichting van de deur te wijzigen van rechts- naar linksdraaiend.
  Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

  Info van fabrikant

  Zanussi ZRA33101WA koelkast
  320 liter inhoud
  Energieklasse A++  - Netto inhoud koelruimte: 320 liter
  - Mechanische temperatuurregeling
  - Zeer stil: slechts 39 dB
  - Automatische ontdooiing koelruimte
  - LED interieurverlichting
  - Deurscharnier: rechts (verwisselbaar)
  - Legplateaus koelruimte: 4, veiligheidsglas
  - Groentelade: 1
  - Stelpoten: rollers aan de achterzijde, verstelbaar
  - Eierrekje: 1 voor 6 stuks
  - Kleur: wit
  - Interieurverlichting koelkast: LED

  Technische eigenschappen:
  - Energie-efficiëntieklasse: A++
  - Energieverbruik per jaar (kWh): 110
  - Klimaatklasse: SN-N-ST-T
  - Geluidsniveau (dB): 39
  - Steraanduiding vriesruimte: geen
  - Totale netto inhoud (liter): 320
  - Kleur: wit
  - Aansluitwaarde (W): 80
  - Lengte aansluitsnoer (m): 2.4
  - Koelmiddel: R600a
  - Buitenmaten hxbxd (mm): 1540x595x668

  Specificaties

  Kenmerken koelkast / vriezer
  Met BioFresh vers zone
  Model
  Koelkast
  Energieklasse
  Energieklasse A++
  Buitenmaten ( h x b x d )
  1540 x 595 x 668 mm.
  EAN
  7332543321865
  Merk
  Zanussi
  Soort
  koelkast
  Kleur
  Wit
  Soort koelkast
  Vrijstaand
  Positie vriesgedeelte
  Zonder vriesgedeelte
  Inhoud koelgedeelte (liters)
  320,00
  Installatie
  Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

  Garantie

  Bij aankoop van uw ZANUSSI koelkast ZRA33101WA krijgt u 2 jaar garantie. Deze garantie betreft het voorrijden van de monteur bij u thuis, de benodigde onderdelen en de tijd welke de monteur bezig is aan de reparatie.

  ACTIE: nu 2 + 2 jaar garantie op een een geselecteerde Zanussi was- en/of droogautomaat bij aankoop van 1 juni t/m 31 december 2021.
  Bij onderstaande apparaten ontvangt u bij aankoop geheel kosteloos 2 + 2 jaar garantie. De 2+2 jaar garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar aanvullende garantie.

  Wasmachines: ZWFN7140, ZWFN7145, ZWFN8240, ZWFN8245, ZWFROMA, ZWFC7265, ZWFN8260, ZWF9147NW, ZWF10KGS, ZWFPISA, ZWFPARMA, ZWFVENEZIA, ZWY61225NW, ZWQ71235NS
  Was/droogcombinatie: ZWD8169NW
  Drogers: ZDH8473NW, ZDH8353W, ZDH8345NW, ZDH8300NW, ZDH7300NW, ZP825DCC, ZDC8245NW, ZDC8200NW, ZDP7200NW, ZTE7101PZ, ZDHBARI

  U dient hiervoor uw aankoop wel zelf aan te registreren via onderstaande link (zie actievoorwaarden): Registreer uw actie model voor 2 + 2 jaar garantie
  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Zanussi heeft hiervoor een praktisch document samengesteld:
  Zanussi garantie voorwaarden
  Problemen oplossen
  Veel storingen en problemen hebben een eenvoudige oorzaak welke - met een beetje hulp - zelf op te lossen is. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer over uw apparaat kunt beschikken en u dus niet thuis hoeft te blijven voor de monteur. Daarnaast betreffen deze kleine storingen vaak gebruikersfoutjes of installatie foutjes welke bij bezoek van de monteur zouden kunnen leiden tot discussie punt. Kortom: altijd handig om hier even kort aandacht te besteden en zodoende deze discussie te voorkomen. Hulp bij het zelf oplossen van uw storing
  Wat te doen bij een storing?
  Mocht u een storing hebben aan uw Zanussi keuken of vrijstaande apparaat dan kunt u het beste direct contact met De Schouw Witgoed opnemen. Dit kan telefonisch op nummer (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw WItgoed over een eigen service en technische dienst beschikt zullen wij op basis van ervaring een inschatting van uw storing maken en hierop actie ondernemen. Eventueel is het ook mogelijk om direct online uw storing door te geven. Via de website www.mijnapparaten.nl kunt u 24 uur per dag uw storing melden en direct een afspraak in de agenda van de monteur plannen. Praktisch, snel en direct op het door u gewenste tijdstip.

  Contactgegevens Zanussi service dienst:
  Indien gewenst kunt u ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de service dienst van Zanussi. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0172) 468 468.

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


  Product vraag & antwoord (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag