Zanussi ZHRN383K keramisch kookplaat inbouw, met 2 zones / zones

Belangrijke kenmerken

Soort
Keramisch
Aantal branders / zones
2-pits / zones
Breedte kookplaat (cm)
29,00
Bekijk specificaties

Meer opties

Beschrijving ZHRN383K

Lees verder

De Zanussi ZHRN383K is een keramisch kookplaat voorzien van 2 zones. Deze inbouw kookplaat is 29 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat. De buitenzijde van de kookplaat is uitgevoerd met zonder kader.

Praktisch verder is de eenvoudige bediening welke zich aan de voorzijde kookplaat bevindt (Basic touch control).

Voor het inbouwen van de ZHRN383K dient een uitsparing van 270 bij 490 millimeter beschikbaar te zijn.

Creëer exact de kooklay-out die je wenst of nodig hebt
Domino-kookplaten zijn ideaal voor kleine keukens, maar je kunt ze ook combineren om jouw eigen op maat gemaakte kookcentrum te creëren.

Grote of kleine potten of pannen – de dubbele zone kan alles aan!
Je kunt verschillende maten potten en pannen gebruiken op de slimme dubbele zone van deze kookplaat. Ze verwarmt pannen met standaardafmetingen efficiënt op maar kan ook grotere maten aan.

Totaal kookplaatbeheer, met de Touch Controls
Bepaal de kookniveaus, stel de timers in en pas de temperaturen aan met de Touch Controls. Het bedieningspaneel is rechtstreeks in het glas van de kookplaat geïntegreerd. Voor een volledige bediening tijdens het koken met een paar tikjes.

Niet te lang koken dankzij de timerfunctie
Wanneer de door jou ingestelde timer afloopt, schakelt de kookplaat automatisch de warmte uit. De timer kan worden ingesteld op een maximum van 1,5 uur, wat betekent dat, zelfs als je met andere dingen bezig bent, jouw maaltijd klaar zal zijn wanneer jij dat bent.
Levering: 2-4 werkdagen

Info van fabrikant

Zanussi merk informatie Zanussi inbouw kookplaat keramisch ZHRN383K

- Geschikt voor standaard inbouw, niet vlak geïntegreerd
- TouchControl bediening
- Middenvoor: 1200W/145mm
- Middenachter: 700/1700W/120/180mm
- Digitale indicaties voor elke zone
- Restwarmte indicatie met 3 niveaus
- Pauze-functie voor korte onderbrekingen
- Kinderbeveiliging
- Akoestisch signaal met SoundOff optie
- Timer-functie
- Eenvoudige installatie dankzij snap-in systeem
- Positie bedieningsknoppen: voorzijde midden
- Vergrendelingstoets
- Kleur: zwart
- Keramische kookplaat

Technische eigenschappen:
- Kookveld : keramisch
- Buitenmaten bxd (mm) : 290x520
- Inbouwmaten hxbxd (mm) : 38x270x490
- Kleur : zwart
- Kader : Zonder kader
- Lengte aansluitsnoer (m) : 1.1
- Aansluitwaarde (W) : 2900
- Netspanning (V) : 220-240
- Productnummer : 949 492 571

Specificaties

Type
Keramisch
Aantal branders / zones
2-pits / zones
Breedte kookplaat (cm)
29,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
Productcode fabrikant
949492571
Merk
Zanussi
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze keramische kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,60
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
38 x 290 x 520 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
38 x 270 x 490 mm.

Garantie

Bij aankoop van uw ZANUSSI kookplaat inbouw keramisch ZHRN383K krijgt u 2 jaar garantie. Deze garantie betreft het voorrijden van de monteur bij u thuis, de benodigde onderdelen en de tijd welke de monteur bezig is aan de reparatie.

ACTIE: nu 2 + 2 jaar garantie op een een geselecteerde Zanussi was- en/of droogautomaat bij aankoop van 1 juni t/m 31 december 2021.
Bij onderstaande apparaten ontvangt u bij aankoop geheel kosteloos 2 + 2 jaar garantie. De 2+2 jaar garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar aanvullende garantie.

Wasmachines: ZWFN7140, ZWFN7145, ZWFN8240, ZWFN8245, ZWFROMA, ZWFC7265, ZWFN8260, ZWF9147NW, ZWF10KGS, ZWFPISA, ZWFPARMA, ZWFVENEZIA, ZWY61225NW, ZWQ71235NS
Was/droogcombinatie: ZWD8169NW
Drogers: ZDH8473NW, ZDH8353W, ZDH8345NW, ZDH8300NW, ZDH7300NW, ZP825DCC, ZDC8245NW, ZDC8200NW, ZDP7200NW, ZTE7101PZ, ZDHBARI

U dient hiervoor uw aankoop wel zelf aan te registreren via onderstaande link (zie actievoorwaarden): Registreer uw actie model voor 2 + 2 jaar garantie
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Zanussi heeft hiervoor een praktisch document samengesteld:
Zanussi garantie voorwaarden
Problemen oplossen
Veel storingen en problemen hebben een eenvoudige oorzaak welke - met een beetje hulp - zelf op te lossen is. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer over uw apparaat kunt beschikken en u dus niet thuis hoeft te blijven voor de monteur. Daarnaast betreffen deze kleine storingen vaak gebruikersfoutjes of installatie foutjes welke bij bezoek van de monteur zouden kunnen leiden tot discussie punt. Kortom: altijd handig om hier even kort aandacht te besteden en zodoende deze discussie te voorkomen. Hulp bij het zelf oplossen van uw storing
Wat te doen bij een storing?
Mocht u een storing hebben aan uw Zanussi keuken of vrijstaande apparaat dan kunt u het beste direct contact met De Schouw Witgoed opnemen. Dit kan telefonisch op nummer (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw WItgoed over een eigen service en technische dienst beschikt zullen wij op basis van ervaring een inschatting van uw storing maken en hierop actie ondernemen. Eventueel is het ook mogelijk om direct online uw storing door te geven. Via de website www.mijnapparaten.nl kunt u 24 uur per dag uw storing melden en direct een afspraak in de agenda van de monteur plannen. Praktisch, snel en direct op het door u gewenste tijdstip.

Contactgegevens Zanussi service dienst:
Indien gewenst kunt u ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de service dienst van Zanussi. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0172) 468 468.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Teka TZC32320BKTTC

  Breedte kookplaat (cm): 30
  Zwarte decorloze glasplaat
  2-pits / zones

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Zanussi ZHRN383K

  Verwacht 04-03-2024
  Breedte kookplaat (cm): 29
  Zwarte decorloze glasplaat
  2-pits / zones

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Top service

  8 februari 2024
  Simeon


  Er is goed meegedacht of alles in de meterkast klopte voordat ik het driefasen inductiefornuis kocht. Over de montage zijn wij ook dik tevreden. Het fornuis bleek niet tot aan de juiste hoogte te kunnen komen met de standaard poten.

  De monteurs hebben de bovenste helft van de poten van de oude Boretti toen combineerd met de nieuwe poten (i.v.m. andere bevestigingsconstructie) waarna het geheel aansloot op de hoogte van het aanrecht. De nazorg (advies over vlekken) was ook prima! Dank je wel voor alles!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Goede voorlichting- konkurrerende prijzen

  6 februari 2024
  Alfred


  Goede voorlichting- konkurrerende prijzen( kon goed opboksen tegen de landelijke witgoed leveranciers) prima service
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topservice

  20 januari 2024
  Betty


  Ik wasin de winkel om een flesje spul te kopen voor de AEG wasmachine. Ze konden er geen vinden, dus hebben ze er een besteld. Toen ik thuis was belde er iemand dat ze er toch een gevonden hadden. Een medewerker moest bij mij in de buurt en bracht het even langs op zaterdagmiddag. Dat is toch topservice.
  Lees op trustpilot.nl