Zanussi

Zanussi ZHP60260SA vlakscherm afzuigkap

Korte beschrijving

De Zanussi ZHP60260SA is een vlakscherm afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 160 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het roestvrijstaal.
Lees verder

Vlakscherm afzuigkap

Afzuigcapaciteit (m3)
160,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse D
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Zanussi ZHP60260SA is een vlakscherm afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 160 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het roestvrijstaal.

Beschrijving

De Zanussi ZHP60260SA is een vlakscherm afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 160 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het roestvrijstaal.

De ZHP60260SA beschikt verder over een energieklasse D label en een maximaal geluidsniveau van 72 dB. Daarnaast beschikt deze afzuigkap over een bediening met 3 positions switch en een breedtemaat van 0 centimeter...


Productinfo van fabrikant

Zanussi ZHP60260SA afzuigkap vlakscherm


Specificatie
- Vlakscherm afzuigkap, breedte 60 cm
- Aantal snelheden: 3
- Afzuigcapaciteit (max/min): 300 / 190 m³/h: Afzuigcapaciteit is de mate waarin de afzuigkap de keuken ontdoet van kookdampen en wordt gemeten in m³/h.
- Geluidsniveau (max/min): 62/50 dB(A)
- Geschikt voor recirculatie : Een afzuigkap met recirculatiemodus wordt gebruikt als de kookdamp niet naar buiten kan worden afgevoerd. De kap zuigt de kookdamp op, filtert deze via het koolstoffilter en blaast schone lucht de keuken in.
- Verlichting: 2 led verlichting: Deze afzuigkap beschikt over een afzonderlijke bediening van het licht dat zorgt voor een excellente belichting van de kookplaat.
- Vetfilter: 1 stuks- metaal

Prestaties
- Afzuigkracht, max. (m³/u): 280
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: E
- Verlichtingsefficiëntieklasse: E
- Afzuigkracht, min. (m³/u): 160

Installatie
- Afvoerdiameter (in mm): 120

Energie
- Energie-efficiëntieklasse: D
- Geluidsniveau, max. (dB): 61
- Vetfilteringsefficiëntieklasse: C
- Geluidsniveau, min. (dB): 49

Overig
- PNC-label: 942 022 059
- Buitenmaten hxbxd (mm): 179x598x284
- Type filter: metaal
- LED Kelvinwaarde (K): 3000
- Type Koolstoffilter: ECFB03
- Netspanning (V): 220-240
- Aansluitwaarde motor+verlichting (W): 120+8
- EAN Code: 7332543611669

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
160,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse D
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
7332543611669
Productcode fabrikant
942022059
Merk
Zanussi
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding, sluit het afvoerkanaal aan en monteer de bijbehorende greeplijst óf de greeplijst van uw keuke
Buitenmaten ( h x b x d )
40 x x 284 mm.

Garantie

Bij aankoop van uw ZANUSSI afzuigkap vlakscherm ZHP60260SA krijgt u 2 jaar garantie. Deze garantie betreft het voorrijden van de monteur bij u thuis, de benodigde onderdelen en de tijd welke de monteur bezig is aan de reparatie.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Zanussi heeft hiervoor een praktisch document samengesteld:
Zanussi garantie voorwaarden
Problemen oplossen
Veel storingen en problemen hebben een eenvoudige oorzaak welke - met een beetje hulp - zelf op te lossen is. Groot voordeel hiervan is dat u direct weer over uw apparaat kunt beschikken en u dus niet thuis hoeft te blijven voor de monteur. Daarnaast betreffen deze kleine storingen vaak gebruikersfoutjes of installatie foutjes welke bij bezoek van de monteur zouden kunnen leiden tot discussie punt. Kortom: altijd handig om hier even kort aandacht te besteden en zodoende deze discussie te voorkomen. Hulp bij het zelf oplossen van uw storing
Wat te doen bij een storing?
Mocht u een storing hebben aan uw Zanussi keuken of vrijstaande apparaat dan kunt u het beste direct contact met De Schouw Witgoed opnemen. Dit kan telefonisch op nummer (035) 69 18 115 of per e-mail op info@deschouwwitgoed.nl. Aangezien De Schouw WItgoed over een eigen service en technische dienst beschikt zullen wij op basis van ervaring een inschatting van uw storing maken en hierop actie ondernemen. Eventueel is het ook mogelijk om direct online uw storing door te geven. Via de website www.mijnapparaten.nl kunt u 24 uur per dag uw storing melden en direct een afspraak in de agenda van de monteur plannen. Praktisch, snel en direct op het door u gewenste tijdstip.

Contactgegevens Zanussi service dienst:
Indien gewenst kunt u ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de service dienst van Zanussi. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0172) 468 468.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag