Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Wpro Window Air Seal CAK002 airco inbouw

Beschrijving Window Air Seal CAK002

Lees verder

De Wpro Window Air Seal CAK002 is een luchtafdichtingsset t.b.v plaatsing van en mobiele airconditioner bij een raam. Dit is een universele 3-in-1 luchtafdichtingskit.

U kunt deze gemakkelijk zelf monteren op uw raam, deur of ander soort doorgang. Door de afdichting met klitteband te monteren (welke meegeleverd wordt) kunt u deze gemakkelijk en snel zelf monteren en verwijderen wanneer bijvoorbeeld het raam gesloten dient te worden.

Info van fabrikant

Wpro merk informatie

Wpro Window Air Seal CAK002 airco

Dit is een universele 3-in-1 luchtafdichtingskit. U kunt deze gemakkelijk zelf monteren op uw raam, deur of ander soort doorgang. Door de afdichting met klitteband te monteren (welke meegeleverd wordt) kunt u deze gemakkelijk en snel zelf monteren en verwijderen wanneer bijvoorbeeld het raam gesloten dient te worden.

De kit bestaat uit 4 delen, 50 zelfklevende fluwelen oads,

Specificaties

Kleur
Wit
EAN
8015250579161
Merk
Wpro
Soort
airco

Garantie

Dit product heeft 2 jaar garantie.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder