Whirlpool WIB93LMX afzuigkap

eiland model, rvs

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  603,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  90,00
  Energieklasse
  Energieklasse B
  Bekijk specificaties

  Alle opties weergeven

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Whirlpool WIB93LMX is een decoratieve afzuigkap van 90 centimeter breed, uitgevoerd in het roestvrijstaal. De afzuigkap is een volledig integreerbare afzuigkap, waardoor deze aan het zicht in uw keuken kan worden onttrokken. De WIB93LMX is geschikt voor de plaatsing boven een kookeiland.

  De WIB93LMX heeft een maximale geluidsproductie van 69 dB(A) die wordt geproduceerd bij de maximale afzuiging van 603 m³/h. Voor het beste zicht op uw kookplaten is de WIB93LMX voorzien van LED verlichting. Deze is apart van de afzuigkap te bedienen.

  De WIB93LMX is te bedienen door middel van de knoppen voorop.

  LED verlichting
  Verbetering van energie en kostenefficiëntie. Het LED verlichting systeem gaat 10 keer langer mee dan traditionele verlichting en verbruiken wel 90% minder energie.

  Flexibele installatie
  Flexibele installatie mogelijkheden. Deze Whirlpool afzuigkap kan zowel rechtstreeks lucht afvoeren als recirculeren (filter benodigd), zodat u volledige vrijheid heeft bij het ontwerpen van uw keuken.

  Analoge bediening
  Moeiteloze bediening. Deze Whirlpool afzuigkap beschikt over analoge bedieningselementen, ontworpen voor eenvoudig gebruik.

  3 standen
  Veelzijdige prestaties. Deze Whirlpool afzuigkap biedt 3 verschillende standen, zodat u volledige controle heeft over het afzuigvermogen.

  Decoratieve eilandafzuigkap
  Oog voor schoonheid. Deze integreerbare afzuigkap is eenvoudig te installeren boven uw kookeiland. Het elegante ontwerp zal het middelpunt van uw keuken zijn.

  Uitstekende energie-efficiëntie
  Uitstekende resultaten en buitengewone besparingen. Whirlpool afzuigkappen zijn ontworpen om uitstekende resultaten te leveren tegenover een laag energieverbruik.

  Randafzuiging
  Vergeet alle geuren. De afzuigkappen met randafzuiging absorberen kookdampen langs de buitenranden van de kap in plaats van door de vetfilter in het midden. Een rvs paneel breekt de stroming van de dampen, en stuurt ze direct naar de buitenranden van de kap waar meer vet kan worden opgevangen. Doordat de afzuigfilter verborgen is, is het geluidsniveau van de afzuigkap lager.

  Energieklasse B
  Energie-efficiëntie. Dit is een apparaat met energieklasse B.

  Info van fabrikant

  Whirlpool WIB93LMX afzuigkap


  - Geluidsniveau afvoer: 69 dBA
  - Geluidsniveau afvoer: 46-69 dBA
  - Afvoercapaciteit min. - max.: 240, 603 m3/h
  - Maximale extractiesnelheid: 603 (m3/u)
  - Energieklasse B
  - Extractie-/recirculatiesnelheid 625 / 336 m3/u
  - 3 snelheden
  - Geurfilter
  - 4LED,10 W lampen
  - 1 motor: 250 W
  - Mechanisch Toetsen
  - 3 Roestvrijstaal wasbaar filters
  - Efficiëntieklasse vetfilter: C
  - Efficiëntieklasse verlichting: A
  - Efficiëntieklasse vloeistofdynamiek: B
  - Werkingsmodus: Luchtafvoer, recirculatie
  - Roestvrij staal Afwerking

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  603,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  90,00
  Energieklasse
  Energieklasse B
  Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
  EAN
  8003437206382
  Productcode fabrikant
  857992201000
  Merk
  Whirlpool
  Soort
  afzuigkap
  Kleur
  Rvs
  Kenmerken afzuigkap
  LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
  Geluidsniveau (db)
  64,00
  Uitleg over recirculatie
  Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
  Buitenmaten ( h x b x d )
  640 x 900 x 600 mm.

  Garantie

  Op een WHIRLPOOL afzuigkap eiland WIB93LMX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
  U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
  Registreer uw aankoop
  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
  Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
  Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
  Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
  Website Whirlpool garantie
  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

  Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
  Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Ander merk of kleur

  Huidig product

  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Product vraag & antwoord (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag