Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool WHSS 90F L T C K

wand afzuigkap zwart

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
779,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool WHSS 90F L T C K is een fraaie wandmodel afzuigkap van 90 cm. breed uitgevoerd met een zwart front. Deze afzuigkap heeft een zeer zuinig energieklasse A++ label en beschikt over een hoog vermogen van 779 m3/uur. Dit vermogen is door middel van een schuifschakelaar in diverse tussenstanden in te regelen, zodat u op basis van de hoeveelheid kooklucht de afzuiging kunt aanpassen.

Praktisch verder bij de WHSS 90F L T C K is de heldere LED verlichting aan de onderzijde en de mogelijkheid van Connectiviteit.

6th Sense Live App
De 6thSenseLive-app geeft de gebruiker volledige controle over de afzuigkap, zelfs op afstand, waardoor de bereidingstijden worden versneld en de lucht schoon en fris blijft.

LED verlichting
Verlicht het oppervlak van de afzuigkap zonder energieverspilling.

AirSense
De perfecte manier om een keuken fris en schoon ruikend te houden zonder enige moeite. Het blijft zelfs werken nadat het koken is gestopt. AirSense kan niet alleen kookgeuren detecteren maar ook nietkookgeuren zoals schoonmaakmiddelen of bijvoorbeeld sigarettenrook. Het wordt intuïtief en automatisch geactiveerd en aangepast om de lucht te reinigen en ongewenste geuren en vuil te vermijden.

Booster
Geurvrij koken. Deze Whirlpool afzuigkap beschikt over een afzuigbooster, die zorgt voor het afzuigen van geuren en vet: de ideale luchtzuivering.

Extra stil
Extra stil. Deze Whirlpool afzuigkap is ontworpen met een zo laag mogelijk geluidsniveau, zodat u van alle rust en stilte kunt genieten.

W Collectie
Whirlpool begrijpt het belang van vakmanschap en zorgvuldig gecreerde details. Het tijdloze design van de W collectie vormt een aanvulling op iedere keukenstijl, terwijl de bijpassende apparaten naadloos op elkaar aansluiten om een subliem opvallende, gecoördineerde look te creëren. Het glanzende design is ontworpen voor eenvoudige reiniging, zodat vingerafdrukken en vlekken tot het verleden behoren.

Uitstekende energie-efficiëntie
Uitstekende resultaten en buitengewone besparingen. Whirlpool afzuigkappen zijn ontworpen om uitstekende resultaten te leveren tegenover een laag energieverbruik.

CookSense
CookSense selecteert intuïtief de juiste afvoersnelheid voor elke stijl van koken.

Info van fabrikant

Whirlpool WHSS 90F L T C K afzuigkap

- iXelium-afwerking
- 6TH SENSE Absolute
- 6thSenseLive: Connectiviteit
- Geluidsniveau afvoer: 57 dBA
- Geluidsniveau afvoer: 43-57 dBA
- Afvoercapaciteit min. - max.: 240, 432, booster 779 m3/h
- Maximale extractiesnelheid: 432 (m3/u)
- Energieklasse A++
- Extractie-/recirculatiesnelheid 650 / 669 m3/u
- Continu snelheden
- AirSense
- LightSense
- LightTone
- DimmerLight
- Geurfilter
- ZenMode
- CookSense

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
779,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse A++
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8003437232046
Productcode fabrikant
859991547200
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Zwart
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Geluidsniveau (db)
43,00
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap wand WHSS 90F L T C K ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag