Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool WHE39352 FO

vrieskist

Specificaties

Model
Vrieskist
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
916 x 1405 x 698 mm.
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool WHE39352 FO is een vrijstaande diepvriezer met een A++ energielabel met een ruime inhoud van 390 liter.

De WHE39352FO is voorzien van 6th Sense technologie, waardoor de temperatuur in de vriezer op peil wordt gehouden en alleen vriest als het nodig is. Bovendien heeft deze vriezer extra ruimte door het SpaceMax systeem, en is het product voorzien van een dekselslot. Het elektronische bedieningssysteem is zeer gebruiksvriendelijk.

6th Sense Technologie
De 6th SENSE technologie houdt de temperatuur in uw vriezer op peil waardoor deze alleen vriest wanneer nodig. Kosteneffectief en milieuvriendelijk.

SpaceMax
10% extra ruimte. Alle ruimte die u zich kunt wensen dankzij het SpaceMax systeem. De vlakke achterwand maakt schoonmaken nog makkelijker en biedt extra ruimte.

Elektronische bediening
Moeiteloos bedienen. Deze Whirlpool vriezer heeft een elektronisch bedienbaar display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.

Grote vriezer inhoud
Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool vriezer biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.

FrostOut
De FrostOut technologie beperkt ijsvorming in de diepvriezer tot een minimum, waardoor u de diepvriezer minder vaak hoeft te ontdooien. Deze technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroming in het apparaat en zorgt met de compressor voor droge lucht in de diepvriezer. Het nieuwe interieur is in staat ijsvorming te voorkomen en het tot 55% te verminderen. Deze technologie vereist geen onderhoud. Om het u gemakkelijk te maken zijn er geen beperkingen in het gebruik van bakjes of FlexiMode. Een grote stap voorwaarts in voedselbewaring.

Energiebesparing
Snel temperatuur herstel zorgt voor maximale energiebesparing en bescherming van voedsel.

Aantal bakken 4
Ideaal ruimtegebruik. Deze Whirlpool vriezer bevat vier handige manden om bevroren voedsel in pakjes, doosjes of zakjes netjes op te bergen.

Info van fabrikant

Whirlpool WHE39352 FO vrieskist


- Energieklasse A++
- Productafmetingen (hxbxd): 916x1405x698 mm
- Totale nettocapaciteit: 390 L
- Vriesvermogen 20 kg/24 uur
- 6TH Sense-technologie
- Snelvriezen
- Space max
- Handmatig ontdooisysteem
- Indicatielampje snelvriezen
- Instelbare temperatuur
- Vriessysteem voor vriescompartiment: conventioneel
- Waterafvoersysteem
- Frost Out
- Werkt bij kamertemperatuur tot minimaal -15 °C
- Aan-uitlampje
- Gebalanceerde deksel
- Afsluitbaar deksel
- 4 korven
- Binnenverlichting
- Elektronische bedieningselementen
- Verborgen/dunne condensator
- Wit Afwerking
- KlimaatklasseSN-T
- Jaarlijks energieverbruik 250 kWh/jaar
- Houdbaarheid bij stroomuitval 45 uur
- Geluidsniveau 42 dB(A)
- Totale brutocapaciteit: 395 l

Specificaties

Model
Vrieskist
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
916 x 1405 x 698 mm.
EAN
8003437166938
Productcode fabrikant
854908896040
Merk
Whirlpool
Soort
vrieskist
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
390,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Op een WHIRLPOOL vrieskist wit WHE39352 FO ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag