Whirlpool

Whirlpool WDNF 82D IX H koelkast

Korte beschrijving

De Whirlpool WDNF 82D IX H is een 189 cm. hoge koel/vriescombinatie uitgevoerd in met roestvrijstalen deuren. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 224 liter. Daaronder bevindt zich een ruim vriesgedeelte met 3 laden welke voorzien is van een inhoud van 97 liter.
Lees verder

Koelkast rvs

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties
De Whirlpool WDNF 82D IX H is een 189 cm. hoge koel/vriescombinatie uitgevoerd in met roestvrijstalen deuren. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 224 liter. Daaronder bevindt zich een ruim vriesgedeelte met 3 laden welke voorzien is van een inhoud van 97 liter.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Whirlpool WDNF 82D IX H is een 189 cm. hoge koel/vriescombinatie uitgevoerd in met roestvrijstalen deuren. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 224 liter. Daaronder bevindt zich een ruim vriesgedeelte met 3 laden welke voorzien is van een inhoud van 97 liter.

De WDNF82DIXH is beschikt verder over hetSupreme No Frost systeem waarmee levensmiddelen bewaard worden in een ideale vorstvrije omgeving. Daarnaast is dit product voorzien van 6the Sense technologie en Fresh Control waardoor uw voedsel tot wel 4 keer langer vers blijven.

Supreme NoFrost
Behoud van perfectie. Het innovatieve Supreme NoFrost design van deze Whirlpool koel/ vriescombinatie biedt een nieuwe technologie om voedsel te bewaren in een ideaal vorstvrij klimaat.

FreshControl
Nog langer vers. De unieke 6TH SENSE Fresh Control technologie past de luchtvochtigheid en temperatuur in uw vriezer automatisch aan voor langdurige versheid (4x langer vers).

Freeze Control
Zorgeloos invriezen. Dankzij de innovatieve FreezeControl technologie in deze Whirlpool vriezer blijft voedsel langer vers, vorstplekken op het voedsel wordt tot 50% gereduceerd en voedsel behoudt zijn kleur, smaak en kwaliteit.

310 - 340 liter capaciteit
Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.

Anti-vingerafdruk
Eenvoudig te reinigen. De anti-vingerdruk behandeling zorgt ervoor dat vingerafdrukken, stof en krassen eenvoudig te verwijderen zijn. Reinigen is nu makkelijker dan ooit.

Energiebesparing
Ultra snel temperatuurherstel. De innovatieve Energiebesparing technologie biedt ultra snel temperatuurherstel waardoor het energieverbruik verlaagd wordt en voedsel langer vers blijft.

Absolute Design Collectie
Absolute schoonheid. Dit Whirlpool apparaat maakt onderdeel uit van de Absolute collectie, te herkennen aan het prachtige design en details. Geniet van zowel de ideale functionaliteit als de buitengewone elegantie.
Productinfo van fabrikant

Whirlpool WDNF 82D IX H koelkast


- Energieklasse A++
- 6TH Sense FreshControl
- Totale nettocapaciteit: 321 l (224 l koelkast + 97 l vriezer)
- Productafmetingen (hxbxd): 1888x595x688 mm
- Omkeerbare deur
- Geluidsniveau: 42 dB (A)
- Snelkoelen
- Klimaatklasse SN-T
- Vriesvermogen: 4 Kg/24 uur
- Multiflow-systeem
- Deuralarm
- Temperatuuralarm
- Handmatig ontdooisysteem
- Temperatuurstijgtijd 16 uur
- Instelbare temperatuur
- LED strip lighting
- FreshBox 0°
- 6TH Sense FreezeControl
- Koelsysteem voor koelkastcompartiment: No Frost
- Vriessysteem voor vriescompartiment: NoFrost
- 2 verstelbare deurvakken
- 3 vriesladen
- 1 groente- en fruitlade
- Flessenrek
- 1 schap in vriescompartiment
- 2 schappen in koelcompartiment
- Houder voor ijsblokjes
- Glazen schappen in vriescompartiment
- Spiegel/Roestvrij staal Afwerking
- Totale brutocapaciteit: 356 l (234 l koelkast + 122 l vriezer)
- Elektronische bedieningselementen
- Jaarlijks energieverbruik: 245 kWh/jaar
- Netto gewicht: 67 kg
- Omkeerbare deur rechts

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1888 x 595 x 688 mm
EAN
8003437902123
Productcode fabrikant
859991549850
Merk
Whirlpool
Soort
koelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
224,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
97,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een WHIRLPOOL koelkast rvs WDNF 82D IX H ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc