Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool W9 931D IX H

koelkast rvs

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool W9 931D IX H is een super zuinige vrijstaande koel/vriescombinatie uitgevoerd met roestvrijstaal front. De inhoud van het koelgedeelte is 251 liter en de inhoud van het vriesgedeelte is 97 liter.

De W9931DIXH is voorzien van Dual No frost: dit zorgt ervoor dat groente en fruit op de best mogelijke temperatuur en bij optimale luchtvochtigheid worden bewaard. De 6th Sense technologie zorgt ervoor dat uw voedsel zowel in de koelkast als in de vriezer optimaal wordt bewaard. Praktisch bij deze koel/ vriescombinatie zijn de handvatten en en de externe display.


Dual No Frost
De twee onafhankelijke No-Frost koelsystemen creëren de ideale vorstvrije omgeving voor het bewaren van voedsel, zorgen voor de ideale temperatuur en lichtvochtigheid en voorkomen dat geuren zich mengen. Plaats fruit en groente in de koelkast en Dual No Frost houdt ze tot 15 dagen vers*. * Gebaseerd op gewichtsverlies en visuele kwaliteit bij gebruikelijke groente en fruit. Interne testprocedure.

6th Sense Precision Control
Technologie die snel de ideale temperatuur en vochtigheid herstelt. De 6TH SENSE-technologie detecteert constant temperatuur- en vochtigheidsvariaties door externe oorzaken (bijvoorbeeld het openen van de deur) en herstelt snel de ideale temperatuur en vochtigheid voor een optimaal voedselbehoud, zowel in de koelkast als in de vriezer. Dit voorkomt vriesbrand op het voedsel dat in de vriezer bewaard wordt.

Freeze Control
Zorgeloos invriezen. Dankzij de innovatieve FreezeControl technologie in deze Whirlpool vriezer blijft voedsel langer vers, vorstplekken op het voedsel wordt tot 50% gereduceerd en voedsel behoudt zijn kleur, smaak en kwaliteit.

340 - 380 liter capaciteit
Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.

NoFrost
Ontdooien is verleden tijd. De NoFrost technologie vermindert de luchtvochtigheid binnen de vriezer waardoor aanvriezing geen kans krijgt.

Energiebesparing
Ultra snel temperatuurherstel. De innovatieve Energiebesparing technologie biedt ultra snel temperatuurherstel waardoor het energieverbruik verlaagd wordt en voedsel langer vers blijft.

Info van fabrikant

Whirlpool W9 931D IX H koelkast


- Energieklasse A+++
- Totale nettocapaciteit: 348 l (251 l koelkast + 97 l vriezer)
- Productafmetingen (hxbxd): 2011x595x688 mm
- Omkeerbare deur
- Geluidsniveau: 39 dB (A)
- Snelkoelen
- Snelvriezen
- Klimaatklasse SN-T
- Vriesvermogen: 13 Kg/24 uur
- Deuralarm
- Temperatuuralarm
- Handmatig ontdooisysteem
- Temperatuurstijgtijd 16 uur
- Instelbare temperatuur
- 2 LEDs lighting
- FreshBox 0°
- 4 verstelbare deurvakken
- 2 vriesladen
- 1 groente- en fruitlade
- 1 schap in vriescompartiment
- Compartiment voor melkproducten
- 4 schappen in koelcompartiment
- Houder voor ijsblokjes
- Glazen schappen in vriescompartiment
- Roestvrij staal Afwerking
- Totale brutocapaciteit: 388 l (266 l koelkast + 122 l vriezer)
- Elektronische bedieningselementen
- Jaarlijks energieverbruik: 180 kWh/jaar
- Netto gewicht: 86 kg
- Omkeerbare deur rechts

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
2011 x 595 x 688 mm
EAN
8003437902383
Productcode fabrikant
859991571880
Merk
Whirlpool
Soort
koelkast
Kleur
Rvs
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
251,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
97,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een WHIRLPOOL koelkast rvs W9 931D IX H ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag