Whirlpool W8 W946WB BE wasmachine met 9 kg. vulgewicht en 1400 toeren

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Meer opties

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Beschrijving W8 W946WB BE

Lees verder

De Whirlpool W8 W946WB BE is een voorlader wasmachine uitgevoerd met 1400 toeren, een trommelinhoud van 9 kg en een zuinig energieklasse A label. Uniek aan deze nieuwste uitvoering is AutoDose: de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor het wassen. Je hoeft het alleen af ​​en toe bij te vullen in de speciale reservoirs: doordat de wasmachine de dosering regelt hoef je hier zelf niet over na te denken. De draairichting van de deur van de wasmachine is links.

6th Sense Technology
Deze geavanceerde functie past het energieverbruik per lading aan. Hierdoor worden uitstekende en efficiënte reinigingsprestaties gegarandeerd met grote besparingen: tot 45% energieverbruik* bij elke wasbeurt. *Getest op volledige lading 45 min, katoen, gemengd en ECO 40-60 cycli met vs zonder 6th Sense.

ZEN Technologie
Ervaar de stilte. De innovatieve ZEN-technologie vervangt de traditionele, door een riem aangestuurde motor, door een motor die direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor draait de motor even vaak als de trommel, met als resultaat minder vibratie, minder geluid en meer rust.

Geluidsisolatie
Ervaar de stilte. Deze Whirlpool wasmachine is voorzien van optimale geluidsisolatie zodat je in stilte geniet van perfecte wasresultaten.

AutoDose
Het automatische doseersysteem zorgt voor maximaal 26 cycli* zonder bijvullen. AutoDose geeft precies de benodigde hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter af (gebaseerd op de hoeveelheid wasgoed en het geselecteerde programma), waardoor een efficiëntere en effectievere reiniging mogelijk is en het verslijten van vezels door overmatig gebruik van wasmiddel wordt voorkomen. * Vergeleken met dosering per wasbeurt van de meeste verkochte (geconcentreerde) vloeibare wasmiddelen.

WaterSave
Ontworpen om tot 59% water te besparen bij elke wascyclus* (-38 lt per wasbeurt). Deze geavanceerde technologie verbetert de reinigingsprestaties en helpt je water besparen door het waterverbruik aan te passen aan de lading en water rechtstreeks op de kleding te sproeien. * Getest op volledige lading 45 min, katoen, gemengd en ECO 40-60 cycli met en zonder WaterSave en 6th Sense.

Steamhygiene
Zodra de SteamHygiene-optie is geactiveerd, vult stoom de trommel met een temperatuur van 70-80°C gedurende 20 minuten. Deze behandeling verwijdert tot 99,9% van de meest voorkomende bacteriën. Ideaal voor de gevoelige huid en ook nog eens goed voor het milieu.

FreshCare+
100% frisse kleding, zelfs als u vergeet uit te laden. U hoeft uw schema niet aan te passen aan het wassen: kleding wordt beschermd tegen geurtjes en vouwen. FreshCare+ remt dankzij de delicate stoom- en tuimelwerking de verspreiding van de belangrijkste bronnen van slechte geuren (in de wasmachine) tot 6 uur na het einde van de cyclus, terwijl het voorzichtig draaien van de kleding vouwen voorkomt.

SteamRefresh
SteamRefresh ververst de frisheid van uw kledingstukken en voorkomt onnodig wassen. Kleding is in slechts 20 minuten weer klaar om te dragen. Met deze speciale verfrissingscyclus dringt stoom in de vezels van kleding en verwijdert zo onaangename geuren, ontspant vezels en strijkt vouwen plat.

Trommelverlichting
Trommelverlichting. Deze Whirlpool wasmachine is van binnen uitgerust met verlichting die automatisch aan gaat wanneer de deur wordt geopend.

Speciale programma's
Sla je favorieten op. Met de optie 'speciale programma's' selecteer en bewaar je het programma dat het beste bij je past.

Snelprogramma
Snel, perfect resultaat. De snelfunctie biedt perfecte wasresultaten in minder tijd.

Waterbeveiligingssyseem
Bescherming tegen lekkage. De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddelijk stopt in het geval van een lekkage.

Kinderslot
Kinderbeveiliging. Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen aanzetten.

Baby programma
Zorg voor een betere bescherming van de huid van je baby. Het babyprogramma verzekert je ervan dat het babywasgoed extra goed wordt gespoeld om huidirritaties door wasmiddel te voorkomen.

Startuitstel
Op maat gemaakt. De optie startuitstel biedt de mogelijkheid om het programma te starten op een tijdstip dat u het beste past, zodat u tijd en energie kunt besparen.

Voortgangsdisplay
Intuïtieve controle. Met het voortgangsdisplay volg je op een simpele en intuïtieve manier de voortgang van het wasprogramma.

Display resttijd
Perfecte timing. Het display op de machine geeft weer wat de resttijd van het wasprogramma is. Zo weet je precies wanneer de was klaar is.

Wolprogramma's
De beste zorg voor wol. Het wolprogramma, dat goedgekeurd is door The Woolmark Company, biedt je wollen kleding alle zorg die het nodig heeft.

Snel 30'
In slechts 30 minuten schone was met het Snel 30'programma.

Waterbeveiligingssysteem
Extra veilig. Deze Whirlpoolswasmachine heeft een waterbeveiliging die lekkage of waterverlies voorkomt.

9kg capaciteit
Alle ruimte die je nodig hebt. Met 9 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpoolwasmachine je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

1400 rpm
Uitstekende snelheid. Deze Whirlpoolwasmachine draait met een toerental van 1400 toeren per minuut.

Top energie-efficiëntieklasse: A
Ongeëvenaarde energie-efficiëntie. Deze Whirlpool wasmachine levert een maximale energiebesparing op energieklasse A.

Premium bedieningspaneel
Moeiteloze bediening. Deze Whirlpoolwasmachine bedien je moeiteloos en snel met het moderne en intuïtieve bedieningspaneel.


Kenmerken van deze Whirlpool vrijstaande wasmachine: kleur wit. Een royale, grote capaciteit van 9,0 kg. Uitmuntende A energieklasse. Een snelle en hulpbronefficiënte draaisnelheid van 1400 omwentelingen per minuut. Exclusieve 6th SENSE technologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan, dus garandeert perfecte verzorging van alle stoffen.

Info van fabrikant

Whirlpool merk informatie Whirlpool W8 W946WB BE wasmachine

Afmetingen:
- Hoogte (cm): 84.5
- Breedte (cm): 59.9
- Diepte (cm): 64.3

Programma's:
- Zijde 30°
- Wol
- Snel 30'
- Dekbedden
- Delicaat wasgoed
- Spoelen + Centrifugeren
- Centrifugeren + Afvoeren
- Eco 40-60
- 20°C

Technische specificaties:
- Type installatie: Vrijstaand
- Vullen: Voorlader
- Maximale capaciteit in kg: 9
- Kleur: Wit
- Kleur van de deur: Zwart scherm
- Display type: LCD
- Verstelbare pootjes: Ja - alles
- Gewicht (kg): 83
- EAN-code: 8003437618581
- Aansluitwaarde (W): 1700
- Lengte aansluitkabel (cm): 120

Prestaties:
- Energie-efficiëntie-index: A
- Het waterverbruik van de ecoprogramma's in liters per cyclus: 45
- Gewogen energieverbruik in kWh per 100 wascycli, 40-60 ecoprogramma's: 49
- Het centrifugetoerental in tpm van de 40-60 ecoprogramma's bij nominale capaciteit: 1351
- Droogefficiëntieklasse van 40-60 ecoprogramma's: B
- Akoestische geluidsemissies: 71
- Voorwassen koud: Ja
- Stroomafname (A): 10
- Regelbare centrifugeersnelheid: Variabel
- Startuitstel: Constant
- Regelbare temperatuur: Constant

Specificaties

Vulgewicht trommel
9 kg.
Toerental centrifuge
1400 toeren
Type motor
Motor met koolborstels
Energieklasse
Energieklasse A
Productcode fabrikant
859991624200
Merk
Whirlpool
Soort
wasmachine
Kleur
Wit
Type
Voorlader
Wasresultaat
A
Aquastop (waterbeveiliging)
Volledige waterbeveiliging
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd in display
Wasmachine trommel
Rvs trommel, kunststof kuip
Geavanceerd vlekkenprogramma
Beladings / weeg automaat
Automatische dosering
Stoomfunctie ontkreuken/opfrissen
Draairichting deur
Linksdraaiend, niet om te zetten
Geschikt voor houten vloer?
Installatie
Haal de wasmachine uit de verpakking en verwijder vervolgens de transportbeveiligingen. Zet de wasmachine op de plaats en sluit water (standaard beluchterkraan), afvoer (min diamter 40 mm.) en elektra (230 Volt) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
845 x 599 x 643 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL wasmachine W8 W946WB BE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • AEG LR6KOLN

  Op voorraad
  (15)
  8 kg.
  1400 toeren
  Uitgestelde starttijd
  Energieklasse A

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl