Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool W7 821O W

koelkast

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1890 x 596 x 677 mm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool W7 821O W is een 190 cm. hoge vrijstaande koelkast uitgevoerd in de kleur wit. Deze koel/vriescombi heeft een inhoud van 234 liter koel- en 104 liter vriesruimte. Het vriesgedeelte bevindt zich onderaan en bestaat uit 3 compartimenten.

De W7821OW is voorzien van Total no frost waardoor u de diepvriezer niet meer hoeft te ontdooien en er geen ijsdruppels meer ontstaan op de bodem van de koelkast. Praktisch verder bij deze koelkast is het 6th Sense temperatuur Control systeem. Deze technologie zorgt ervoor dat de ideale temperatuur zich snel hersteld na het openen van de deur.

De 6th Sense technologie ervoor dat vriesbrand wordt vermeden, waardoor voedsel optimaal bewaard wordt. Praktisch is ook de uitwendige display.

Total NoFrost
U hoeft de diepvriezer niet meer te ontdooien en ijsdruppels op de bodem van de koelkast zijn verleden tijd.

6th Sense Control
Technologie die snel de ideale temperatuur herstelt. 6TH SENSE technologie detecteert constant temperatuurvariaties door externe oorzaken (bijvoorbeeld het openen van de deur) en herstelt snel de ideale temperatuur voor een optimaal voedselbehoud, zowel in de koelkast als in de vriezer. Dit voorkomt vriesbrand op het voedsel dat in de vriezer bewaard wordt.

Snelvriesfunctie
Sneller vriezen. Met FastFreeze stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.

310 - 340 liter capaciteit
Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.

NoFrost
Ontdooien is verleden tijd. De NoFrost technologie vermindert de luchtvochtigheid binnen de vriezer waardoor aanvriezing geen kans krijgt.

Energiebesparing
Ultra snel temperatuurherstel. De innovatieve Energiebesparing technologie biedt ultra snel temperatuurherstel waardoor het energieverbruik verlaagd wordt en voedsel langer vers blijft.

Glazen legplateau
Een passie voor schoonheid in elk detail. Deze Whirlpool koelkast heeft glazen legplateaus en combineert hiermee design en functionaliteit voor de beste gebruikerservaring.

Info van fabrikant

Whirlpool W7 821O W koelkast


- Energieklasse A++
- Totale nettocapaciteit: 338 l (234 l koelkast + 104 l vriezer)
- Productafmetingen (hxbxd): 1890x596x677 mm
- Omkeerbare deur
- Geluidsniveau: 40 dB (A)
- Snelkoelen
- Snelvriezen
- Klimaatklasse SN-T
- Vriesvermogen: 10 Kg/24 uur
- Multiflow-systeem
- Deuralarm
- Temperatuuralarm
- Handmatig ontdooisysteem
- Temperatuurstijgtijd 17 uur
- Instelbare temperatuur
- LED lighting
- FreshBox 0°
- 2 verstelbare deurvakken
- 2 vriesladen
- 1 groente- en fruitlade
- 1 schap in vriescompartiment
- 3 schappen in koelcompartiment
- Houder voor ijsblokjes
- Glazen schappen in vriescompartiment
- Wit Afwerking
- Totale brutocapaciteit: 378 l (248 l koelkast + 130 l vriezer)
- Elektronische bedieningselementen
- Jaarlijks energieverbruik: 271 kWh/jaar
- Netto gewicht: 74 kg
- Omkeerbare deur rechts

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1890 x 596 x 677 mm
EAN
8003437902581
Productcode fabrikant
859991573280
Merk
Whirlpool
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
234,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
104,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een WHIRLPOOL koelkast wit W7 821O W ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Whirlpool

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag