Whirlpool W6 MW461 combi-magnetron

Korte beschrijving

Uit de W6 collectie komt de Whirlpool W6 MW461 combi microgolfoven. Deze microgolfoven makkelijk schoon te houden dankzij de easy to clean binnenkant. Bovendien is dit product prettig in gebruik dankzij het LCD touch display en en de soft closing schanieren.
Lees verder

Inbouw combi-magnetron rvs

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

Uit de W6 collectie komt de Whirlpool W6 MW461 combi microgolfoven. Deze microgolfoven makkelijk schoon te houden dankzij de easy to clean binnenkant. Bovendien is dit product prettig in gebruik dankzij het LCD touch display en en de soft closing schanieren.

Beschrijving

Uit de W6 collectie komt de Whirlpool W6 MW461 combi microgolfoven. Deze microgolfoven makkelijk schoon te houden dankzij de easy to clean binnenkant. Bovendien is dit product prettig in gebruik dankzij het LCD touch display en en de soft closing schanieren.

Daarnaast is deze W6MW461 zoals veel producten van Whirlpool uitgevoerd met 6th Sense technologie, en beschikt deze magnetronoven over CrispFry, grill- , stoom en een heteluchtfunctie, en Jet Defrost.

De Whirlpool W6MW461 heeft een inhoud van 40 liter, een XL draaiplateau van 40 cm, met een nishoogte van 45 cm. Deze microgolfoven is uitgevoerd in RVS.

Dual Crisp
Geniet van een onverslaanbare knapperigheid van buiten en een heerlijke zachtheid van binnen met Dual Crisp. Deze exclusieve technologie van Whirlpool zorgt er door middel van twee microgolfemissiepunten door dat voedsel volledig omsloten wordt, en gelijkmatig vanaf de bodem wordt gekookt.

JetDefrost
Snel ontdooien. Gebruik het unieke JetDefrost 3D systeem om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw magnetron.

Forced Air
Behoud de smaak. Met de ForcedAir technologie wordt hete lucht in de magnetron gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor de gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.

6th Sense Technologie
Met de exclusieve en intuïtieve 6TH SENSE technologie kunt u voortaan koken als een topchef! U hoeft slechts één van de 40 recepten te kiezen. De intelligente 6TH SENSE technologie stelt automatisch alle parameters in en regelt het volledige bereidingsproces voor u om perfecte resultaten te garanderen met een laag energieverbruik.

AssistedDisplay
Het Assisted Display biedt duidelijk begrijpelijke instructies voor koken in de magnetron. Compleet met 18 capacitieve aanraaksensoren en instelbare voorkeurslijsten, stelt het ondersteunde display u in staat uitstekende resultaten te behalen met stapsgewijze begeleiding, info en meldingen. Geniet van de intuïtieve ervaring van de 6TH SENSE kookcombinaties.

SoftClose scharnieren
De nieuwe generatie scharnieren voorkomt luidruchtig dichtslaan, dus met één hand sluiten de deuren moeiteloos, soepel en geruisloos.

Stoom
Gezonde, gestoomde maaltijden. Stomen biedt de gezondste manier om te koken, serveer gezonde, gestoomde gerechten met één druk op de knop.


Productinfo van fabrikant

Whirlpool W6 MW461 combi-magnetron


- 6TH Sense-technologie
- 6TH SENSE CRISP functie met Crisp plaat
- 6th Sense ontdooien
- Crisp
- Inhoud ovenruimte 40 liter
- Jet Defrost: extra snel ontdooien
- Turbo hete lucht (50-250°C)
- Warmhouden
- Stoomfunctie met stoomschaal
- Turbo grill gecombineerd (grill + ventilator + magnetron)
- Rijsfunctie
- Stomen en koken (inbouw)
- CrispFry
- Brood ontdooien
- Magnetron 900 Watt
- Digitale timer tot 90 minuten
- Uitstekende handgreep

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
EAN
8003437395833
Productcode fabrikant
859991539160
Merk
Whirlpool
Soort
combi-magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau, Crisp met crispschaal
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de combi-magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de combi-magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 560 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 556 x 550 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL combi-magnetron inbouw W6 MW461 ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Whirlpool

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag