Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool W55TM 4110 S

koelkast rvs-look

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1440 x 540 x 570 mm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool W55TM 4110 S is een zuinige dubbeldeurs koelkast uitgevoerd in de kleur rvs-look. De inhoud van het koelgedeelte is 171 liter en de inhoud van het vriesgedeelte is 42 liter. Het vriesgedeelte bevindt zich aan boven.

De W55TM4110S is voorzien van Direct Cool. Praktisch zijn de geïntegreerde handgrepen. Desgewenst is het mogelijk de draairichting van de deur om te bouwen van rechts- naar linksdraaiend.

Xlent FIT
Xlent FIT biedt maximale flexibiliteit, u kunt uw vrijstaande apparaat combineren met een inbouwkeuken dankzij het innovatieve slot-in design. De deuren en laden van het apparaat zijn volledig te openen en worden niet beperkt door andere apparaten of wanden.

Rails op koelkastdeur
Vloeiende beweging. Deze Whirlpool koel/ vriescombinatie heeft een deurgeleiding met railsysteem voor een zachte, soepele en moeiteloze beweging.

Capaciteit tot 250 liter
Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.

Energieklasse A+
Grotere energie-efficiëntie. Met de energieklasse A+ geeft dit Whirlpool apparaat zowel ideale resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.

Glazen legplateau
Een passie voor schoonheid in elk detail. Deze Whirlpool koelkast heeft glazen legplateaus en combineert hiermee design en functionaliteit voor de beste gebruikerservaring.

Space Management
Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.

Draairichting Deur
Voor uw gemak. De draairichting van de deur van deze Whirlpool koel/vriescombinatie is verwisselbaar, kies ervoor om de deur rechts of links te openen.

Flessenvak
Veilig bewaren. Het flessenvak van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen.

Info van fabrikant

Whirlpool W55TM 4110 S koelkast


- Energieklasse A+
- Totale nettocapaciteit: 213 l (171 l koelkast + 42 l vriezer)
- Productafmetingen (hxbxd): 1440x540x570 mm
- Omkeerbare deur
- Geluidsniveau: 42 dB (A)
- Klimaatklasse N-ST
- Vriesvermogen: 2 Kg/24 uur
- Automatisch ontdooisysteem
- Temperatuurstijgtijd 14 uur
- Instelbare temperatuur
- Incandescent bulb lighting
- Koelsysteem voor koelkastcompartiment: Conventioneel
- Vriessysteem voor vriescompartiment: Conventioneel
- Nismaat: 1465x560x608 mm
- 1 groente- en fruitlade
- 1 schap in vriescompartiment
- 4 schappen in koelcompartiment
- Houder voor ijsblokjes
- Glazen schappen in vriescompartiment
- Zilver/zwart Afwerking
- Totale brutocapaciteit: 216 l (173 l koelkast + 43 l vriezer)
- Mechanische bedieningselementen
- Jaarlijks energieverbruik: 220 kWh/jaar
- Netto gewicht: 39 kg
- Omkeerbare deur rechts

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1440 x 540 x 570 mm
EAN
8003437239014
Productcode fabrikant
859991575590
Merk
Whirlpool
Soort
koelkast
Kleur
Rvs-look
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte boven
Inhoud koelgedeelte (liters)
171,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
42,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een WHIRLPOOL koelkast rvs-look W55TM 4110 S ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Luxere Whirlpool

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag