Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool W5 831C W

koelkast

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
1888 x 595 x 655 mm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool W5 831C W is een superzuinige vrijstaande koel / vriescombinatie uitgevoerd in de kleur wit. Deze koelkast heeft een inhoud van 228 liter koel en 111 liter vries. Het vriesgedeelte bevindt zich aan de onderzijde en bestaat uit 3 compartimenten.

De W5831CW is voorzien van Less frost hierdoor neemt de ijsvorming in de vriezer zeer sterk af. Daarnaast is dit product voorzien van 6th Sense temperatuur control. Deze technologie zorgt ervoor dat de ideale temperatuur zich snel hersteld na het openen van de deur en vermijd bovendien vriesbrand waardoor het voedsel optimaal bewaard wordt.

6TH SENSE Control Technologie die snel de ideale temperatuur herstelt. De 6TH SENSE technologie detecteert voortdurend de temperatuurschommelingen die veroorzaakt worden door externe factoren (het openen van de deur) en herstelt snel de ideale temperatuur voor een optimale bewaring van het voedsel zowel in de koelkast als in de diepvriezer. Vermijd vriesbrand bij voedsel dat in de diepvriezer wordt bewaard.

FreshBox Creëert de ideale omstandigheden om fruit en groenten te bewaren. Een lade om uw fruit en groenten te bewaren.

LessFrost Minder ijsvorming. De innovatieve LessFrost technologie heeft een unieke verdamper rond de wanden van de diepvriezer in plaats van tussen de laden met als resultaat een drastische vermindering van ijsvorming.

Capaciteit 310 - 340 liter Alle ruimte die u wenst. De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren. Ventilatie Deze Whirlpool koel/vriescombinatie is voorzien van een ventilator die zorgt voor een snelle en constante luchtstroom door het apparaat, voor een betere ventilatie.

Inverter Compressor Optimaliseert het energieverbruik en vermindert temperatuurschommelingen, wat de bewaring van voedsel ten goede komt.

Draairichting deuren verwisselbaar De draairichting van de deuren is verwisselbaar zodat u deze kan aanpassen volgens uw keukeninrichting

Info van fabrikant

Whirlpool W5 831C W koelkast


- Energieklasse A+++
- Totale nettocapaciteit: 339 l (228 l koelkast + 111 l vriezer)
- Productafmetingen (hxbxd): 1888x595x655 mm
- Omkeerbare deur
- Geluidsniveau: 38 dB (A)
- LessFrost
- Snelkoelen
- Snelvriezen
- Klimaatklasse SN-T
- Vriesvermogen: 12 Kg/24 uur
- Deuralarm
- Temperatuuralarm
- Automatisch ontdooisysteem
- Temperatuurstijgtijd 24 uur
- Instelbare temperatuur
- Ventilatiesysteem
- LED lighting
- Vriessysteem voor vriescompartiment: Conventioneel met LessFrost-technologie
- 2 verstelbare deurvakken
- 3 vriesladen
- 1 groente- en fruitlade
- 1 schap in vriescompartiment
- 4 schappen in koelcompartiment
- Houder voor ijsblokjes
- Glazen schappen in vriescompartiment
- Wit Afwerking
- Totale brutocapaciteit: 341 l (230 l koelkast + 111 l vriezer)
- Elektronische bedieningselementen
- Jaarlijks energieverbruik: 162 kWh/jaar
- Netto gewicht: 63 kg
- Omkeerbare deur rechts

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
1888 x 595 x 655 mm
EAN
8003437902956
Productcode fabrikant
859991574030
Merk
Whirlpool
Soort
koelkast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
228,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
111,00
No-Frost vriessysteem
Low-Frost: weinig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een WHIRLPOOL koelkast wit W5 831C W ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag