Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool UW6 F2Y WBI F

vrieskast

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1670 x 595 x 645 mm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool UW6 F2Y WBI F is een zeer zuinige vrijstaande diepvrieskast met een inhoud van 223 liter. Deze vriezer is voorzien van een A++ energielabel en 6th Sense technologie waarmee de temperatuur van de vriezer op peil wordt gehouden en alleen vriest wanneer het nodig is.

Daarnaast is de UW6 F2Y WBI F voorzien van een NoFrost systeem en FreezeControl. Het elektronische bedieningssysteem is makkelijk in gebruik.

6th Sense Technologie
De 6th SENSE technologie houdt de temperatuur in uw vriezer op peil waardoor deze alleen vriest wanneer nodig. Kosteneffectief en milieuvriendelijk.

NoFrost system
Ontdooien is verleden tijd. De Total NoFrost technologie vermindert de luchtvochtigheid binnen de vriezer waardoor aanvriezing geen kans krijgt.

FreezeControl
FreezeControl reduceert de temperatuurvariaties in de diepvriezer tot een minimum en garandeert het optimaal bewaren van bevroren levensmiddelen: tot 50% minder verkleuring. Smaak en kleur blijven behouden.

Alarm
Stroomstoring? Geen probleem. Dankzij Blackout Alert wordt de temperatuur in uw vriezer in de gaten gehouden. Een rood licht informeert u als de temperatuur onder de -8°C komt.

Energiebesparing
Snel temperatuur herstel zorgt voor maximale energiebesparing en bescherming van voedsel.

Draairichting Deur
Draairichting deur verwisselbaar passend bij uw keukeninrichting - kies ervoor om de deur rechts of links te openen.

Eco Night
Bespaar op energiekosten. De EcoNight functie optimaliseert het energieverbruik door zijn ontdooicyclus tijdens daluren uit te voeren.

Elektronische bediening
Moeiteloos bedienen. Deze Whirlpool vriezer heeft een elektronisch bedienbaar display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.

Snelvriesfunctie
Sneller vriezen. Met FastFreeze stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.

Info van fabrikant

Whirlpool UW6 F2Y WBI F vrieskast


- Energieklasse A++
- Productafmetingen (hxbxd): 1670x595x645 mm
- Totale nettocapaciteit: 223 L
- Vriesvermogen 26 kg/24 uur
- 6th Sense FreezeControl
- No frost
- Snelvriezen
- Indicatielampje snelvriezen
- Temperatuuralarm
- Instelbare temperatuur
- Eco Night
- Akoestisch alarm
- Vriessysteem voor vriescompartiment: no frost
- Automatische uitschakeling snelvriezen
- Ice Mate
- 4van de laden
- Omkeerbare deur
- Houder voor ijsblokjes
- Aan-uitlampje
- Verstelbare pootjes
- LED strip verlichting
- Luchtventiel
- XXL schuifladen
- 2 vrieskleppen
- Elektronische bedieningselementen
- Wit Afwerking
- KlimaatklasseSN-T
- Jaarlijks energieverbruik 226 kWh/jaar
- Houdbaarheid bij stroomuitval 24 uur
- Geluidsniveau 41 dB(A)
- Totale brutocapaciteit: 253 l

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1670 x 595 x 645 mm
EAN
8003437202520
Productcode fabrikant
869990956990
Merk
Whirlpool
Soort
vrieskast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
223,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Op een WHIRLPOOL vrieskast wit UW6 F2Y WBI F ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag