Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool SMF 9010 C/NE/IXL

inbouw 10-pits inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
10-pits
Breedte kookplaat (cm)
86,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool SMF 9010 C/NE/IXL is een inductiekooplaat van 86 cm breed uit de Flagship serie. Dit topmodel heeft 10 inductiezones waarbij met de flexicook technologie meerdere pitten tot 1 zone samenvoegen en is deze kookplaat ideaal voor grotere potten en pannen.
Dankzij Flexifull wordt de kookzone aangepast aan de positie en grootte van de pan.

Daarnaast beschikt de SMF9010CNEIXL over Assisted cooking, WIFI connectiviteit, een Mysmart Display kleurenscherm met touch, en iXelium technologie. Smartsense, 6th Sense sensoren zorgen ervoor dat voor elk gerecht de juiste kooktijd en temperatuur ingesteld worden.

6th Sense Live App
Om nieuwe recepten met verhelderende uitleg te verkennen, plan maaltijden in en ontdek eindeloze manieren om te genieten van een intuïtieve kookervaring op Whirlpool inductiekookplaten.

InductieTechnologie
Sneller en energie-efficiënter koken. Inductie verwarmt de pan, niet de kookplaat waardoor minder dan 10% van de energie verloren gaat aan de omgeving.

FlexiFull
Zet je pannen overal op de kookplaat neer, dankzij automatische detectie wordt de kookzone aangepast aan de positie en grootte van de pan.

Grill
Met de Grill functie kunt u uw gerechten tot in perfectie grillen dankzij de speciale hitte detectie die de temperatuur continu in de gaten houdt.

Fry
Met de Fry functie kunt u uw gerechten tot in perfectie bereiden dankzij de speciale hitte detectie die de temperatuur continu in de gaten houdt.

Chef Control
Chef Control is een innovatieve keukenhulp waarmee u kunt koken zonder dat u de temperatuur van de kookplaat hoeft aan te passen. Verplaats simpelweg de pan op de kookplaat en geniet van heerlijke maaltijden!

Bediening voorzijde
Complete controle tijdens het koken. Eenvoudige toegang tot de intuïtieve en handig geplaatste bedieningsknoppen op het paneel aan de voorzijde, waardoor koken nog makkelijker wordt.

Smart Sense
Met Smart Sense ervaart u de laatste technologie in geassisteerd koken, bereid moeiteloos de mooiste gerechten dankzij 6th Sense.

SmartSense
6TH SENSE sensoren stellen automatisch de juiste kooktijd en temperatuur voor elk gerecht in.

Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool SMF 9010 C/NE/IXL kookplaat


- iXelium Technologie
- 6th Sense technologie
- 6thSense Live
- ChefControl
- 10 inductie-bereidingszones
- Makkelijke installatie
- FlexiFull
- 6 SENSE Assisted Cooking
- Pandetectie
- Restwarmte-indicatoren
- Kinderslot
- Warmhoudfunctie
- Aan-uitschakelaar
- Smart Frying en Smart Grilling
- Sudderfunctie
- Smeltfunctie
- Moka-functie

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
10-pits
Breedte kookplaat (cm)
86,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8003437230684
Productcode fabrikant
869991539560
Merk
Whirlpool
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening, Zoneloze inductie
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
11,10
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
51 x 860 x 510 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
30 x 840 x 490 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL kookplaat inductie SMF 9010 C/NE/IXL ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag