Whirlpool AXEF6634-IX-1 inductie fornuis

met 4 zones, rvs


  Alle opties weergeven

  Levertijd: Verwacht 3-5 dagen, mits op voorraad bij fabrikant
  TIP: Chat, mail of bel voor actuele levertijd
  € 949,00
  Gratis bezorging in Nederland
  Oude apparaat meegenomen
  Met 3 jaar extra onderdelen garantie

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Whirlpool AXEF6634/IX/1 is een inductie fornuis voorzien van 4 zones. en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 60 centimeter breed en heeft een multifunctionele elektrische oven.

  De oven heeft een inhoud van 60 liter en beschikt over hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies. Standaard wordt er bij dit fornuis 1 rooster en 1 bakplaat meegeleverd.

  Houdt u bij plaatsing van deze fornuis rekening met de aansluitwaarde van 10 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

  Info van fabrikant

  Whirlpool AXEF6634/IX/1 fornuis
  Whirlpool vrijstaand elektrisch fornuis: 60 cm - AXEF 6634/IX/1


  Algemene informatie:
  - Kenmerken van dit Whirlpool vrijstaande 60x60 fornuis: elektrische voeding. 60 cm breed. 4 inductieplaten. Zelfreinigende technologie gebruikt een cyclus met hoge temperatuur om voedselresten tot as te verbranden, die vervolgens gemakkelijk met een spons

  Verdeling zones / branders op kookgedeelte:Achterste zone linksinductor: Doorsnede 180 millimeter met een capaciteit van 1400 kWAchterste zone links snel: Doorsnede 280 millimeter met een capaciteit van 4000 kWVoorste zone rechts inductor: Doorsnede 180 millimeter met een capaciteit van 1400 kWVoorste zone links snel: Doorsnede
  - millimeter met een capaciteit van
  - kW

  Specificaties

  Breedte
  60 cm breed
  Aantal branders / zones
  4-pits
  Soort oven
  Elektrische oven
  EAN
  8003437222153
  Productcode fabrikant
  869991554310
  Merk
  Whirlpool
  Soort
  fornuis
  Kleur
  Rvs
  Soort kookgedeelte
  Inductie
  Energieklasse
  Energieklasse A
  Inhoud
  60 liter
  Aansluitwaarde elektra (kW)
  10,00
  Gebruik buiten Nederland
  Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
  Installatie
  De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
  Buitenmaten ( h x b x d )
  850 x 600 x 600 mm.

  Garantie

  Op een WHIRLPOOL fornuis inductie rvs AXEF6634/IX/1 ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
  U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
  Registreer uw aankoop
  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
  Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
  Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
  Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
  Website Whirlpool garantie
  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

  Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
  Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Ander merk of kleur

  Huidig product

  Product vraag & antwoord (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag