Whirlpool AXEF6634-IX-1 inductie fornuis

met 4 zones, rvs

Belangrijke kenmerken

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Levertijd: Verwacht 3-5 dagen, mits op voorraad bij fabrikant
TIP: Chat, mail of bel voor actuele levertijd

€ 949,00

Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen
Met 3 jaar extra onderdelen garantie

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool AXEF6634/IX/1 is een inductie fornuis voorzien van 4 zones. en voorzien van een energieklasse A label. Dit vrijstaande fornuis is 60 centimeter breed en heeft een multifunctionele elektrische oven.

De oven heeft een inhoud van 60 liter en beschikt over hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies. Standaard wordt er bij dit fornuis 1 rooster en 1 bakplaat meegeleverd.

Houdt u bij plaatsing van deze fornuis rekening met de aansluitwaarde van 10 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

Info van fabrikant

Whirlpool AXEF6634/IX/1 fornuis
Whirlpool vrijstaand elektrisch fornuis: 60 cm - AXEF 6634/IX/1


Algemene informatie:
- Kenmerken van dit Whirlpool vrijstaande 60x60 fornuis: elektrische voeding. 60 cm breed. 4 inductieplaten. Zelfreinigende technologie gebruikt een cyclus met hoge temperatuur om voedselresten tot as te verbranden, die vervolgens gemakkelijk met een spons

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:Achterste zone linksinductor: Doorsnede 180 millimeter met een capaciteit van 1400 kWAchterste zone links snel: Doorsnede 280 millimeter met een capaciteit van 4000 kWVoorste zone rechts inductor: Doorsnede 180 millimeter met een capaciteit van 1400 kWVoorste zone links snel: Doorsnede
- millimeter met een capaciteit van
- kW

Specificaties

Breedte
60 cm breed
Aantal branders / zones
4-pits
Soort oven
Elektrische oven
EAN
8003437222153
Productcode fabrikant
869991554310
Merk
Whirlpool
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Energieklasse A
Inhoud
60 liter
Aansluitwaarde elektra (kW)
10,00
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d )
850 x 600 x 600 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL fornuis inductie rvs AXEF6634/IX/1 ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag