Whirlpool

Whirlpool AMW582IX stoomoven

Korte beschrijving

In een nishoogte van 45 cm. uitgevoerde stoomoven uitgevoerd in vingervlekvrij roestvrijstaal en voorzien van een energieklasse A label. De Whirlpool AMW582IX is perfect te combineren met de overige producten uit de Ambient Line.
Lees verder

Inbouw stoomoven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Bekijk specificaties
In een nishoogte van 45 cm. uitgevoerde stoomoven uitgevoerd in vingervlekvrij roestvrijstaal en voorzien van een energieklasse A label. De Whirlpool AMW582IX is perfect te combineren met de overige producten uit de Ambient Line.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

In een nishoogte van 45 cm. uitgevoerde stoomoven uitgevoerd in vingervlekvrij roestvrijstaal en voorzien van een energieklasse A label. De Whirlpool AMW582IX is perfect te combineren met de overige producten uit de Ambient Line.

De oven is voorzien van 4 kookfuncties en uitgevoerd met de I-Cook timer met LCD display.

Snel en efficiënt koken
Koken met stoom is niet alleen gezond, het is ook efficiënter dan op de traditionele wijze. whirlpool’s compacte stoomovens koken sneller dan traditionele ovens, zodat u meer tijd heeft voor andere dingen!

Ideaal om in op te warmen
De stoomoven is ook zeer geschikt om maaltijden op te warmen. Een speciale “finishing” functie verwarmt voorgekookt voedsel heel behoedzaam zodat het niet uitdroogt, daarmee smaakt het net zo vers als op het moment dat het voor het eerst werd bereid.

Grote inhoud
De royale 34 liter ovenruimte van de whirlpool stoomoven geeft u de mogelijkheid gerechten van alle verschillende maten en vormen te bereiden. u kunt uw gerechten op verschillende posities in de oven plaatsen; elke combinatie van gerechten kan zo zonder moeite worden bereid.

Waterreservoir
Het is niet nodig om de stoomoven op de waterleiding aan te sluiten; het uitneembare waterreservoir van 1,5 liter is eenvoudig te legen/ vullen of reinigen. De ontkalkingssensor geeft automatisch een seintje wanneer het apparaat geleegd of ontkalkt moet worden.


Productinfo van fabrikant

Whirlpool AMW582IX inbouw stoomoven
Uitgevoerd met 4 kookfuncties
Roestvrijstaal- Oven met 4 kookfuncties
- Stomen (van 40°C tot 100°C)
- Ondersteund koken voor 3 voedselcategorieën (groenten, vis, kip)
- I-Cook timer met LCD display
- Eenvoudig onderhoud: programma ontkalken en programma waterreservoir ledigen
- Deur met spiegelglas
- Uitneembare watertank (1,5 liter)
- Inhoud ovenruimte 34 liter
- Energieklasse A
- RVS met anti-fi ngerprint behandeling Easy to Clean
- Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm
- Nismaat (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
34,00
EAN
8003437391156
Productcode fabrikant
858758201900
Merk
Whirlpool
Soort
stoomoven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met stoom functie
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 537 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 556 x 550 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL stoomoven inbouw AMW582IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc