Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool AMW490IX magnetron

Whirlpool inbouw magnetron rvs

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
22,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Prijstechnische zeer interessante inbouw magnetron uitgevoerd in een nishoogte van 38 cm. en voorzien van 3 functies. De Whirlpool AMW490IX beschikt over een vermogen van 750 Watt welke onder te verdelen is in 4 verschillende standen.

De AMW490IX heeft een warmhoudfunctie op 60 graden, een Jet Defrost functie (snel ontdooien) en een Jet Start functie (snel verwarmen). Digitaal bedieningspaneel voor het exact instellen van de tijd en vermogen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool AMW490IX magnetron
3 magnetron functies
Uitgevoerd in rvs- hoogte 38,2 cm
- 3 functies
- Inhoud ovenruimte: 22 liter
- Draaiplateau Ø 25 cm
- Magnetron 750 w met 4 vermogensstanden
- warmhoudfunctie (60°C)
- Jet Defrost: snel ontdooien
- Jet Start: razendsnel verwarmen
- Elektronische timer met groene cijfers
- Draaideur naar links
- Eenvoudig te openen met „push-push“ openingssysteem
- uitvoering: rVS
- Materiaal ovenruimte: geverfd
- Inbouwbaar in een boven- en kolomkast met breedte 60 cm

Technische eigenschappen:
- Inbouwkit voor kolomkast in optie: AVM 105 IX
- afmetingen apparaat (hxbxD): 382 x 595 x 320 mm
- nismaat (hxbxD): 362 x 560 x 300 mm

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
22,00
EAN
8003437391712
Merk
Whirlpool
Soort
magnetron
Kenmerken
Met draaiplateau, Draaideur
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
382 x 595 x 320 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
362 x 560 x 300 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL magnetron inbouw AMW490IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag