Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool AKZM 8250 IXL

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool AKZM 8250 IXL is een multifunctionele oven met StarClean, deze functie zorgt ervoor dat de oven zich binnen 35 minuten volledig reinigt met slechts met water.

De nieuwste apparaten van Wirlpool zijn bijna allemaal voorzien van de slimme 6th Sense technologie. Bij de AKZM 8250 IXL zorgt 6th Sense ervoor dat 30 voorgeprogrammeerde recepten automatisch uitgevoerd kunnen worden. U hoeft alleen maar het soort gerecht te selecteren en de oven regelt de rest. Het gerecht wordt tijdens het bereiden constant in de gaten gehouden en zo nodig past de oven zich aan, om zo een perfect kookresultaat te garanderen. Ook voorverwarmen is niet meer nodig dankzij de Ready2Cook functie, deze functie gebruikt een krachtig convectie systeem waarmee de juiste temperatuur snel bereikt wordt.

De Smooth motion uitschuifbare platen maken het een stuk eenvoudiger bakplaten in de oven te plaatsen, met deze technologie hoeft u niet meer met de volledige plaat de oven in, maar zet u hem eenvoudig buiten de oven erop en rijdt hem dan naar binnen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool AKZM 8250 IXL oven inbouw
Multifunctionele oven
6th Sense
StarClean
A+


Kookfuncties:
- 6TH SENSE oven met 15 kookfuncties: boven- en onderwarmte, afbakken en opwarmen van bereide gerechten, grill regelbaar op 3 standen, diepvriesgerechten (6 voedselcategorieën), turbo grill, aanbeveling temperatuur, hete lucht, koude luchtcirculatie (ontdooien), maxi cooking functie voor het bereiden van grote stukken vlees, turbo hete lucht, pizza- en broodprogramma, optie gratin plus, optie „niet voorverwarmen“(Ready2Cook) met turbo hete lucht, booster (snel voorverwarmen), lage temperatuur/deeg rijzen (40°C), warmhoudfunctie (60°C).
- 6TH SENSE koken met 30 voorgeprogrammeerde recepten

Uitvoering:
- 6TH SENSE timer met LCD tekstdisplay
- StarClean reiniging
- SoftClose ovendeur
- Inhoud ovenruimte 73 liter
- Energieklasse A+
- Cook3: 3 verschillende gerechten tegelijk bereiden
- iXelium RVS uitvoering
- Deur met spiegelglas
- Verzinkbare bedieningsknoppen
- Inclusief telescopische rails op 1 niveau

Afmetingen:
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm
- Nismaat (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
73,00
EAN
8003437833038
Productcode fabrikant
852582538100
Merk
Whirlpool
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met Pizza functie
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 564 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
583 x 560 x 550 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL oven inbouw AKZM 8250 IXL ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag