Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool AKT310IX

inbouw 2-pits elektrische kookplaat

Korte beschrijving

Lees verder

Inbouw elektrische kookplaat van WHIRLPOOL afkomstig uit de domino serie en voorzien van een breedte van 28,8 cm. Deze elektrische kookplaat heeft een vermogen van 3,5 kW.

De Whirlpool AKT310IX is uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van 2 elektrische zones.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool AKT310IX elektrische kookplaat
28 cm. breed domino
Voorzien van 2 zones
Uitgevoerd in rvs- Materiaal kookvlak: rVS
- 2 elektrische zones
- Centrale zone voor: 1500 w, 14,5 cm Ø
- Centrale zone achter: 2000 w, 18 cm Ø

Technische eigenschappen:
- Vermogen: 3,5 kw
- uitsnijmaat werkblad (bxD): 270x490 mm
- afmetingen apparaat (bxD): 288 x 510 mm

Specificaties

Type
Elektrisch
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
28,80
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8003437809286
Productcode fabrikant
859431001020
Merk
Whirlpool
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,50
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
... x 288 x 510 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
... x 270 x 490 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL kookplaat elektrisch AKT310IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag