Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool AKR951/1IX

eiland afzuigkap rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
630,00
Breedte afzuigkap (cm)
100,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

100 cm. brede design afzuigkap van uitgevoerd in een eiland model uitvoering en daarmee perfect te combineren boven een kookeiland. De Whirlpool AKR951/1IX heeft een gebogen glazen plaat welke door de vormgeving zorgt voor een nog beter afzuigresultaat.

Deze eilandafzuigkap is verder uitgevoerd met een vermogen van 615 m3/uur welke instelbaar is in drie verschillende snelheden. De verlichting aan weerszijde van het afzuigkapgedeelte is halogeen (2 x 20 Watt).
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool AKR951/1IX afzuigkap
Eiland model, 100 cm breed
Maximale afvoercapaciteit is 630 m3/h
Uitgevoerd in rvs en gebogen glas- Breedte 100 cm
- 1 motor
- Maximum afvoercapaciteit: 630 m³/h
- Maximum recirculatiecapaciteit: 455 m³/h
- 3 snelheden
- Geluidsniveau afvoer: 46-65 dBA
- Verlichting: 2 halogeenlampen van 20W
- 1 Aluminium vetfilter, (uitwasbaar)

- Accessoire: vaatwasserbestendige koolstoffilter DKF 43 (in optie)

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
630,00
Breedte afzuigkap (cm)
100,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8003437945366
Productcode fabrikant
857848101900
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Uitvoering met glas
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
624 x 1000 x 700 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap eiland AKR951/1IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag