Whirlpool AKR851IX afzuigkap

wand model, rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
736,00
Breedte afzuigkap (cm)
79,20
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Whirlpool afzuigkap hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Strak model afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een capaciteit van 440 m3/uur. De Whirlpool AKR851IX is 80 cm. breed en beschikt over twee rvs vetfilters welke eenvoudig uitwasbaar zijn.

De afzuigkap heeft een laag geluidsniveau en is zeer praktisch vanwege het schuine ontwerp waardoor u optimale hoofdruimte behoudt.

LET OP: wordt geleverd zonder de schacht en zonder adaptor (aansluitstuk voor afvoer naar buiten) welke afgebeeld staat op de maattekening. Deze is los bij te bestellen !
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool AKR851IX afzuigkap
80 cm breed
Maximale afvoercapaciteit is 736 m3/h
Uitgevoerd in rvs- Roestvrijstaal
- Breedte 79,2 cm
- 1 motor
- afvoercapaciteit: 221, 329, 440 m³/h
- recirculatiecapaciteit: 148, 282, 327 m³/h
- 3 snelheden
- Geluidsniveau afvoer: 46-59 dba
- 2 rvs vetfilters (uitwasbaar)

Optioneel:
- accessoire: koolstoffilter AMC 072 (in optie)
- In optie: Schacht AMC 073, prijs € 139,-

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
736,00
Breedte afzuigkap (cm)
79,20
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Productcode fabrikant
857885101900
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Schuin anti-hoofdstoot model
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
516,8 x 792 x ... mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap AKR851IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag