Whirlpool

Whirlpool AKR457AL wand afzuigkap

Korte beschrijving

Fraaie rvs afzuigkap van uitgevoerd in een schuin model waardoor u optimale hoofdruimte behoud. De Whirlpool AKR457AL is 80 cm. breed en voorzien van Ambient Light.
Lees verder

Wand afzuigkap

Afzuigcapaciteit (m3)
600,00
Breedte afzuigkap (cm)
80,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties
Fraaie rvs afzuigkap van uitgevoerd in een schuin model waardoor u optimale hoofdruimte behoud. De Whirlpool AKR457AL is 80 cm. breed en voorzien van Ambient Light.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

Fraaie rvs afzuigkap van uitgevoerd in een schuin model waardoor u optimale hoofdruimte behoud. De Whirlpool AKR457AL is 80 cm. breed en voorzien van Ambient Light.

Deze moderne afzuigkap beschikt verder over randafzuiging welke een rendement verbetering opbrengt. De afzuigkap heeft een vermogen van 600 m3/uur en is voorzien van 3 snelheden.

De AKR457AL beschikt over Ambient Light verlichting welke instelbaar is in een door u gewenste kleur. Zodoende zorgt de afzuigkap niet alleen voor luchtzuivering, maar ook nog eens voor sfeerverlichting.


Productinfo van fabrikant

Whirlpool AKR457AL afzuigkap
80 cm breed
Wandmodel afzuigkap
Maximale afvoercapaciteit is 600 m3/h
Schuin model in wit glas- Breedte 80 cm
- 1 motor
- Randafzuiging
- Maximum afvoercapaciteit: 600 m³/h
- Maximum recirculatiecapaciteit:416 m³/h
- 3 snelheden en booster
- Geluidsniveau afvoer: 42-64 dBA
- LED-Ambient Light, 24 Watt
- Verlichting: 2 halogeenlampen van 20W
- 1 Aluminium vetfilter, (uitwasbaar)

Optioneel:
- Accessoire: vaatwasserbestendige koolstoffilter AMC036 (in optie)
- In optie: schacht AMC053 IX

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
600,00
Breedte afzuigkap (cm)
80,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8003437985454
Productcode fabrikant
857845701000
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Wit
Kenmerken afzuigkap
Randafzuiging, Schuin anti-hoofdstoot model, Uitvoering met glas
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
516,6 x 800 x 330 mm

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap schuin AKR457AL ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc