Whirlpool AKR 759/1 IX afzuigkap wand model, rvs

Belangrijke kenmerken

Afzuigcapaciteit (m3)
713,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,90
Energieklasse
Energieklasse B
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool AKR 759/1 IX is een 90 cm. brede blokmodel afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze afzuigkap heeft een energieklasse B label en beschikt over een maximale afzuigcapaciteit van 713 m³/uur.

Dit vermogen is in meerdere standen in te regelen door middel van de touch bediening aan de voorzijde. Praktisch verder bij de AKR 759/1 IX is de heldere LED verlichting.

LED verlichting
Verbetering van energie en kostenefficiëntie. Het LED verlichting systeem gaat 10 keer langer mee dan traditionele verlichting en verbruiken wel 90% minder energie.

ZenMode
De ZenMode van Whirlpool biedt de ideale balans tussen prestaties en stilte, en zorgt ervoor dat de afzuigkap krachtig genoeg is om de lucht fris en schoon te houden en tegelijkertijd de keuken een stillere, aangenamere plek voor koken en gezelligheid te maken.

Elektronische bediening
Moeiteloze bediening. Deze Whirlpool afzuigkap beschikt over een gebruiksvriendelijk elektronisch bedieningspaneel, voor een aangename gebruikerservaring.

4 standen
Veelzijdige prestaties. Deze Whirlpool afzuigkap biedt 4 verschillende standen, zodat u volledige controle heeft over het afzuigvermogen.

Absolute Collectie
Deze Whirlpool afzuigkap behoort tot de Absolute collectie met elegant design en details. Geniet van functionaliteit en elegantie.

Uitstekende energie-efficiëntie
Uitstekende resultaten en buitengewone besparingen. Whirlpool afzuigkappen zijn ontworpen om uitstekende resultaten te leveren tegenover een laag energieverbruik.

Krachtige motor
Efficiëntie is nummer één. De motor in deze Whirlpool afzuigkap is ontworpen voor de ideale afzuiging, en is energiezuinig.

6th Sense Absolute
Eenvoudige bediening dankzij de begrijpelijke icoontjes.

Flexibele installatie
Flexibele installatie mogelijkheden. Deze Whirlpool afzuigkap kan zowel rechtstreeks lucht afvoeren als recirculeren (filter benodigd), zodat u volledige vrijheid heeft bij het ontwerpen van uw keuken.

Info van fabrikant

Whirlpool AKR 759/1 IX afzuigkap


- 6TH SENSE Absolute
- Geluidsniveau afvoer: 69 dBA
- Geluidsniveau afvoer: 52-69 dBA
- Afvoercapaciteit min. - max.: 304, 581, booster 713 m3/h
- Maximale extractiesnelheid: 581 (m3/u)
- Energieklasse B
- Extractie-/recirculatiesnelheid 650 / 356 m3/u
- 3 snelheden en booster
- Geurfilter
- ZenMode
- 2LED,5 W lampen
- 1 motor: 260 W
- Elektronisch Touchcontrol
- 3 Roestvrijstaal wasbaar filters
- Efficiëntieklasse vetfilter: C
- Efficiëntieklasse verlichting: A
- Efficiëntieklasse vloeistofdynamiek: B

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
713,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,90
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8003437233067
Productcode fabrikant
859991551600
Merk
Whirlpool
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Geluidsniveau (db)
52,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
619 x 898 x 450 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL afzuigkap wand AKR 759/1 IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag