Whirlpool AKR 648/2 IX afzuigkap

wand model, rvs

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  320,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  60,00
  Energieklasse
  Energieklasse D
  Bekijk specificaties

  Alle opties weergeven

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Whirlpool AKR 648/2 IX is een wandmodel afzuigkap van 60 cm. breed uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze wasemkap heeft een piramide vormig design met daarboven een uitschuifbare schacht.

  De afzuigkap heeft een maximaal afzuigvermogen van 352 m³/h. Op deze maximale stand maakt de afzuigkap een geluid van 67 dB(A). De AKR 648/2 IX beschikt verder over heldere LED verlichting en een schuifschakelaar om het vermogen in te regelen.

  LED verlichting
  Verbetering van energie en kostenefficiëntie. Het LED verlichting systeem gaat 10 keer langer mee dan traditionele verlichting en verbruiken wel 90% minder energie.

  Geïntegreerde koolstoffilter
  Geniet van frisse lucht in uw keuken. Deze Whirlpool afzuigkap is voorzien van een koolstoffilter, die uw keuken effectief beschemt tegen geur en vet.

  Flexibele installatie
  Flexibele installatie mogelijkheden. Deze Whirlpool afzuigkap kan zowel rechtstreeks lucht afvoeren als recirculeren (filter benodigd), zodat u volledige vrijheid heeft bij het ontwerpen van uw keuken.

  3 standen
  Veelzijdige prestaties. Deze Whirlpool afzuigkap biedt 3 verschillende standen, zodat u volledige controle heeft over het afzuigvermogen.

  Wandmontage
  Wandmontage. Deze Whirlpool afzuigkap is zeer eenvoudig aan de wand te monteren

  Uitstekende energie-efficiëntie
  Uitstekende resultaten en buitengewone besparingen. Whirlpool afzuigkappen zijn ontworpen om uitstekende resultaten te leveren tegenover een laag energieverbruik.

  Analoge bediening
  Moeiteloze bediening. Deze Whirlpool afzuigkap beschikt over analoge bedieningselementen, ontworpen voor eenvoudig gebruik.

  Kookwekker
  Perfecte timing. Deze Whirlpool afzuigkap beschikt over een intuïtieve kookwekker voor extra gebruiksgemak.

  Mechanische bediening
  Moeiteloos bedienen. Deze Whirlpool afzuigkap is voorzien van een mechanisch schuifsysteem, zodat u moeiteloos u apparaat kunt bedienen.

  2 lampen
  Perfecte verlichting. Deze Whirlpool afzuigkap is voorzien van twee lampen voor ideale verlichting zodat u altijd perfect zicht heeft op uw fornuis

  Info van fabrikant

  Whirlpool AKR 648/2 IX afzuigkap


  - Geluidsniveau afvoer: 68 dBA
  - Geluidsniveau afvoer: 48-68 dBA
  - Afvoercapaciteit min. - max.: 130, 320 m3/h
  - Maximale extractiesnelheid: 320 (m3/u)
  - Energieklasse D
  - 3 snelheden
  - Geurfilter
  - 2LED,6 W lampen
  - 1 motor: 90 W
  - Mechanisch Schuifknop
  - 2 Roestvrijstaal wasbaar filters
  - Efficiëntieklasse vetfilter: E
  - Efficiëntieklasse verlichting: E
  - Efficiëntieklasse vloeistofdynamiek: E
  - Werkingsmodus: Luchtafvoer, recirculatie
  - Roestvrij staal Afwerking
  - 1 Motor
  - Motorvermogen: 90 W
  - 60 cm Schouw kap

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  320,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  60,00
  Energieklasse
  Energieklasse D
  Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
  EAN
  8003437237782
  Productcode fabrikant
  859991570830
  Merk
  Whirlpool
  Soort
  afzuigkap
  Kleur
  Rvs
  Kenmerken afzuigkap
  LED verlichting, Schouw model
  Geluidsniveau (db)
  48,00
  Uitleg over recirculatie
  Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
  Buitenmaten ( h x b x d )
  1100 x 600 x 500 mm.

  Garantie

  Op een WHIRLPOOL afzuigkap wand AKR 648/2 IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
  U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
  Registreer uw aankoop
  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
  Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
  Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
  Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
  Website Whirlpool garantie
  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

  Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
  Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Ander merk of kleur

  Huidig product

  Voor meer

  Luxere Whirlpool

  Product vraag & antwoord (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag