Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Whirlpool AKP745IX

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Whirlpool AKP745IX is een multifunctionele inbouw oven uitgevoerd met SmartClean reinigingsfunctie. Daarmee is de binnenzijde van de oven geen gemakkelijker schoon te houden hetgeen zeer praktisch is in gebruik.

Deze luxe oven beschikt over over 9 kookfuncties waaronder ontdooien, boven/onderwarmte, bovenwarmte, onderwarmte, onderwarmte met ventilator, hetelucht, turbohetelucht, grill en turbo grill functie.

Daarnaast is de Whirlpool AKP745IX voorzien van een inhoud van 65 liter, een zuinig energieklasse A label en een elektro-mechanische timer.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Whirlpool oven AKP745IX
Multifunctionele oven
RoestvrijstaalOven met 9 kookfuncties:
- Koude luchtcirculatie (ontdooien)
- Bovenwarmte / Onderwarmte
- Bovenwarmte
- Onderwarmte
- Onderwarmte met ventilator
- Hete lucht
- Turbo hete lucht
- Grill
- Turbo grill

Uitvoering
- SmartCleanTM reiniging: voor een eenvoudige reiniging
- Inhoud ovenruimte 65 liter (vanaf april 2015)
- Energieklasse A
- Elektro-mechanische timer
- Roestvrij staal met anti-fingerprint behandeling Easy to Clean
- Verzinkbare bedieningsknoppen

Afmetingen
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm
- Nismaat (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
65,00
EAN
8003437937774
Productcode fabrikant
857774501500
Merk
Whirlpool
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 564 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
583 x 560 x 550 mm.

Garantie

Op een WHIRLPOOL oven inbouw AKP745IX ontvangt u 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie. Deze garantie heeft betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop
Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie. Meer informatie hierover vindt u in de garantie voorwaarden van WHIRLPOOL.
Garantie voorwaarden WHIRLPOOL
Website Whirlpool over garantie en garantiecontracten
Whirlpool heeft een apart gedeelte op de website welke volledig gewijd is aan de garantie, garantiemogelijkheden en de daarbij passende verlening.
Website Whirlpool garantie
Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zal De Schouw Witgoed contact opnemen met de service dienst van WHIRLPOOL Nederland en uw storing bespreken. De Schouw Witgoed of WHIRLPOOL Nederland zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen om de beste oplossing met u te bespreken.

Contactgegevens WHIRLPOOL service dienst:
Mocht u er toch de voorkeur aangeven uw service aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant in te geven dan kunt u dit doen via een speciale service pagina op de website van WHIRLPOOL Nederland. Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen op nummer (079) 530 64 00.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag