Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Kwaliteit

Het merk Alluxe is nieuw op de markt en behoort bij de Alluance groep. Zij zijn ook importeur van bekende merken als Asko, Wolf-SubZero kookapparatuur en Gutmann. Kortom zeer veel kennis van de markt en met Asko ook specifieke kennis op het gebied van wassen en drogen. Omdat er steeds meer vraag naar betaalbaardere wasmachines en drogers kwam is in 2014 het merk Alluxe ontwikkeld. Een heel specifiek assortiment geselecteerd door echte vakkenners. Hierbij is - naast de kwaliteit en degelijkheid - rekening gehouden met de wensen van de consument, het feit dat de machines eenvoudig bedienbaar zijn en de specificaties op het gebied van milieu.

Assortiment wassen

De range Alluxe wasmachines bestaat uit drie apparaten in de prijsklasse van 500 tot 700 euro. De machines zijn allemaal voorzien van een grote vulopening, eenvoudige eenknops bediening en een Nederlandstalig bedieningspaneel. Daarnaast beschikken de machines over een zuinig energieklasse A+++ label, SensoCare (behoedzaam en schoon wassen) en een verbeterde SpaDrum trommel. Bij elke wasmachine is tevens een bijpassende Alluxe droger beschikbaar.

Praktische programma's zoals een 17 minuten kort programma

Naast de bekende programma's biedt een Alluxe wasmachine enkele zeer functionele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een nacht programma welke zeer geruisloos en extra zuinig uw was doet. Daarnaast heeft u een kort 17 minuten programma voor het opfrissen van uw wasgoed. Voor de zwarte kleding heeft de Alluxe wasmachine een specifiek 30 graden programma waarbij - naast het schoon wassen - het behoud van kleur centraal staat.

5 jaar garantie

Om de kwaliteit dit nieuwe merk extra te benadrukken ontvangt u bij aanschaf van een Alluxe wasmachine bij De Schouw Witgoed zelfs 5 jaar garantie !