De nieuwe vaatwassers van V-ZUG: ecologisch en snel

De vaatwassers van V-ZUG zijn gemaakt voor het moderne leven: de nieuwe Adora SL modellen verbruiken een minimum aan energie en water. Ook hun functionaliteit werd verder op punt gesteld, met oa een ultrasnel Party-programma, een bijzonder zuinige OptiStart-functie en het beproefde SteamFinish.


Ontdek de nieuwe V-Zug vaatwassers

Ontdek de nieuwe V-Zug vaatwassers


Programma van 11 minuten

Het nieuwe Party-programma van de Adora SL wast sneller dan ooit tevoren. Slechts 11 minuten heeft het programma bij volledige belading nodig om licht vuile vaat te reinigen. Dat is zelfs sneller dan het bestaande sprint-programma, een wereldprimeur van V-ZUG. Wanneer het na het feestje weer rustiger wordt, is het de beurt aan het nieuwe Silent-programma van de Adora SL. Met slechts 37 decibel, een zacht gefluister, is dit programma het stilste van V-ZUG dat normaal vuile vaat onberispelijk schoon maakt. Perfect voor iedereen die aan het goedkopere nachttarief zijn vaat wil doen en ‘s avonds van de rust wil genieten.

Zeer zuinig

Qua energie- en waterverbruik behoren de vaatwassers van V-ZUG tot de zuinigste op de markt. Om dat in de toekomst ook zo te houden, bouwt V-ZUG zijn voorsprong verder uit met de toestellen van 2017: de Adora SL beschikt over de nieuwe OptiStart-functie, een intelligente functie met uitgestelde start, die het energieverbruik ca. 10% doet dalen. Deze functie maakt gebruik van de wachttijd tot het programma start om de vaat nat te maken en te laten weken. Wanneer het eigenlijke vaatwasproces begint, is het vuil al week geworden en kan het toestel op een lagere temperatuur spoelen.

SteamFinish zorgt voor een prachtige glans op uw schone serviesSteamFinish zorgt voor een prachtige glans op uw schone servies


Vaatwassers met SteamFinish

Uiteraard blijft ook de SteamFinish functie uniek. Hier zorgt zuivere stoom, net voor de droogfase, voor een stralende glans en een vlekvrije reinheid. De vaatwassers van V-ZUG zijn overigens de enige die van begin tot einde in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd worden. Zij herbergen meer dan 100 jaar ervaring in de productie van huishoudelijke apparatuur en de modernstetechnologie uit hartje Zwitserland.

6 artikel(en)