Steel GP7B-5 gas kookplaat inbouw, met 5 branders / zones

Belangrijke kenmerken

Soort
Gas
Aantal branders / zones
5-pits / zones
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Bekijk specificaties

Meer opties

Levertijd: 5-10 werkdagen

€ 929,00

Gratis bezorging in Nederland
Met 5 jaar garantie (normaal 2 jaar)

Beschrijving GP7B-5

Lees verder

De Steel GP7B-5 Genesi is een 75 cm brede inbouw gaskookplaat uitgevoerd met 5 gasbranders, waaronder een wokbrander links. Deze design kookplaat heeft de knoppen aan de voorzijde, beschikt over gietijzeren pandragers en is voorzien van automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen.

Praktisch verder is de verdiepte ligging van de branders en de aanwezigheid van een thermokoppel vlambeveiliging: als tijdens het koken de vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten.

Info van fabrikant

Steel merk informatie Steel GP7B-5 GENESI kookplaat

- 75 cm gas-kookplaat
- Roestvrijstalen vangschaal
- Wokbrander links
- Gietijzeren pannendragers
- Thermo-elektrische beveiliging
- Geïntegreerde vonkontsteking

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits / zones
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Breedte kookplaat (cm)
75,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
Productcode fabrikant
GP7B5 Genesi
Merk
Steel
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.

Garantie

Bij aankoop van een STEEL kookplaat inbouw GP7B-5 Genesi ontvangt u 5 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Daarnaast worden kunststof onderdelen welke gescheurd, afgebroken etc. niet onder de garantieregeling geschaald. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken.
Uw storing zal vervolgens besproken worden met Steel Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Steel Nederland naar u toe zal komen.Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Online aanmelden
Indien gewenst kunt u uw storing ook online aanmelden. Daarmee heeft u directe communicatie met de fabrikant. Gebruikt u voor de aanmelding onderstaande link: Steel service formulier

Contactgegevens Steel Nederland:
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Steel Nederland dan kunt u hen per e-mail bereiken via infonl@steel-cucine.com.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

 • Boretti BGKN90

  (3)
  Breedte kookplaat (cm): 90
  Gas op glas
  5-pits / zones

Ander merk of kleur

Huidig product

 • Steel GP7B-5

  Breedte kookplaat (cm): 75
  Roestvrijstaal
  5-pits / zones

Luxere Steel

 • Steel G9-6W

  Breedte kookplaat (cm): 90
  Roestvrijstaal
  6-pits / zones

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Levertijd: 5-10 werkdagen
929,00
5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Top service

  8 februari 2024
  Simeon


  Er is goed meegedacht of alles in de meterkast klopte voordat ik het driefasen inductiefornuis kocht. Over de montage zijn wij ook dik tevreden. Het fornuis bleek niet tot aan de juiste hoogte te kunnen komen met de standaard poten.

  De monteurs hebben de bovenste helft van de poten van de oude Boretti toen combineerd met de nieuwe poten (i.v.m. andere bevestigingsconstructie) waarna het geheel aansloot op de hoogte van het aanrecht. De nazorg (advies over vlekken) was ook prima! Dank je wel voor alles!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Goede voorlichting- konkurrerende prijzen

  6 februari 2024
  Alfred


  Goede voorlichting- konkurrerende prijzen( kon goed opboksen tegen de landelijke witgoed leveranciers) prima service
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topservice

  20 januari 2024
  Betty


  Ik wasin de winkel om een flesje spul te kopen voor de AEG wasmachine. Ze konden er geen vinden, dus hebben ze er een besteld. Toen ik thuis was belde er iemand dat ze er toch een gevonden hadden. Een medewerker moest bij mij in de buurt en bracht het even langs op zaterdagmiddag. Dat is toch topservice.
  Lees op trustpilot.nl