Profiteer in 2022 van onze eindejaarsopruimingen. Diverse apparaten met sterk verlaagde prijzen en/of cadeau's

Steel G7FR-O wijnkoelkast

rvs

Belangrijke kenmerken

Kenmerken koelkast / vriezer
In rondom roestvrijstaal
Model
Wijnkoelkast
Energieklasse
Energieklasse G
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Levertijd: Verwacht 3-5 dagen, mits op voorraad bij fabrikant
TIP: Chat, mail of bel voor actuele levertijd

€ 1.843,00

Gratis bezorging in Nederland
Oude apparaat meegenomen

Korte beschrijving

Lees verder

De Steel G7FR-O is een 70 cm. brede wijn koelkast uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een glazen deurvenster. De temperatuur is instelbaar van 2 tot en met 10 graden. Vanwege het kenmerkende design van Steel kan deze onderbouw koelkast perfect gecombineerd worden in het module systeem en de Genesi apparaten.

Info van fabrikant

Steel G7FR-O wijnkoelkast

- compleet RVS werkunit 70 cm
- geïntegreerde koelkast
- dubbele beglaasde deur
- volume 92 lt
- instelbare temperatuur + 2 ° C / + 10 ° C
- verstelbare planken
- LED-verlichting
- energieklasse G

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
In rondom roestvrijstaal
Model
Wijnkoelkast
Energieklasse
Energieklasse G
Merk
Steel
Soort
wijnkoelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Bij aankoop van een STEEL wijnkoelkast G7FR-O ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Daarnaast worden kunststof onderdelen welke gescheurd, afgebroken etc. niet onder de garantieregeling geschaald. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken.
Uw storing zal vervolgens besproken worden met Steel Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Steel Nederland naar u toe zal komen.Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Online aanmelden
Indien gewenst kunt u uw storing ook online aanmelden. Daarmee heeft u directe communicatie met de fabrikant. Gebruikt u voor de aanmelding onderstaande link: Steel service formulier

Contactgegevens Steel Nederland:
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Steel Nederland dan kunt u hen per e-mail bereiken via infonl@steel-cucine.com.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag