Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Steel A10FF-6

6-pits gas fornuis blauw

Korte beschrijving

Lees verder

De Steel A10FF-6 is een klassiek / landelijk vormgegeven fornuis behorend tot de Ascott serie. Dit fornuis is uitgevoerd in de kleur Celeste blauw welke - in combinatie met de chromen accenten - een zeer gave combi geeft.

Het kookgedeelte is voorzien van de nieuwe branders (zes stuks) waaronder een wokbrander van 3,5 kW. Alle branders hebben automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen en zijn voorzien van een thermokoppel. Mocht tijdens het koken de vlam uitwaaien, dan wordt het gas automatisch afgesloten. Bovenop de branders liggen drie gietijzeren pandragers.

Dubbele oven
De Steel A10FF-6 is verder voorzien van twee ovens: een multifunctionele oven met hetelucht functie aan de linker zijde en een conventionele oven met onder/bovenwarmte en grill rechts.

Onder de beide ovens is een handige opbergruimte geplaatst.

OP = OP
Dit betreft een opruiming van het laatste model, welke kort in de showroom van Steel in Genemuiden heeft gestaan. Hiervoor geldt: op = op.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Steel A10FF-6 fornuis

Kookgedeelte:
- 6 branders waarvan 1 wokbrander

Oven links:
- multifunctioneel
- inhoud 70 liter
- afmetingen 47 x 43 x 35 cm.

Oven rechts:
- conventioneel
- inhoud 39 liter
- afmetingen 26 x 43 x 35 cm.

Specificaties

Breedte
100 cm breed
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,5 kW
Soort oven
Elektrische oven
Merk
Steel
Soort
fornuis
Kleur
Blauw
Fornuis in hoogte verstelbaar
Met huidige stelpoten ongeveer 1 tot 2 cm verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Ovenfuncties
Inhoud
70 liter
Binnenmaten oven (h x b x d)
470 x 430 x 350 mm.
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Inhoud tweede oven
39 liter
Binnenmaten 2e kleine oven (h x b x d)
260 x 430 x 350 mm.
Aansluitwaarde elektra (kW)
3,60
Gebruik buiten Nederland
Standaard is dit fornuis geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.

Garantie

Bij aankoop van een STEEL fornuis Celeste blauw A10FF-6 ontvangt u 5 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Daarnaast worden kunststof onderdelen welke gescheurd, afgebroken etc. niet onder de garantieregeling geschaald. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken.
Uw storing zal vervolgens besproken worden met Steel Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Steel Nederland naar u toe zal komen.Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Online aanmelden
Indien gewenst kunt u uw storing ook online aanmelden. Daarmee heeft u directe communicatie met de fabrikant. Gebruikt u voor de aanmelding onderstaande link: Steel service formulier

Contactgegevens Steel Nederland:
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Steel Nederland dan kunt u hen per e-mail bereiken via infonl@steel-cucine.com.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag